Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

HOROSCOP 12 IULIE! Leii se vor confrunta cu câteva probleme, însă vor putea găsi rezolvarea spre sfârşitul zilei

Publicat:

În ziua de 12 iulie Leii se vor confrunta cu probleme, dar le vor putea rezolva spre sfârsitul zilei.

HOROSCOP 12 IULIE RAC: S-ar putea sa aflati ca ati pierdut banii investiti intr-o afacere in care v-ati pus mari sperante.Va sfatuim sa nu va asumati nici un risc, pentru ca astazi nu prea aveti sanse. Temperati-va impulsivitatea si evitati discutiile in contradictoriu cu o femeie mai in varsta din familie! Spre seara primiti musafiri din alta localitate, care va dau o veste buna.

HOROSCOP 12 IULIE LEU: S-ar putea sa pierdeti bani intr-o calatorie in interes personal.…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Poșta Romana: Pana la sfarșitul zilei, ne vom apropia de procentul maxim de livrare a pensiilor

16:10, 03.05.2024 - Pensiile au fost distribuite, pana la acest moment, intr-un procent covarșitor, iar pana la sfarșitul zilei de vineri, estimam ca ne vom apropia de procentul maxim de livrare, anunța CN Poșta Romana.

Adrian Enache se confrunta cu probleme grave de sanatate. Ce a pațit artistul și de ce are nevoie urgent de operație

13:15, 25.04.2024 - Adrian Enache, celebrul artist, trece prin momente dificile dupa ce starea lui de sanatatea s-a deteriorate. Dupa diagnosticul medicilor, Adrian Enache trebuie sa fie supus unei operații de urgența.

Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii pot avea probleme in cuplu

07:25, 20.04.2024 - Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii pot avea probleme in cupluHoroscopul zilei de 21 aprilie 2024 spune ca Racii se pot confrunta cu probleme in relația de cuplu, dar este doar ceva temporar. Daca in ultimul timp ai lucrat mult, astrele iți recomanda sa-ți iei partenerul de mana și sa aveți…

Horoscopul zilei de 7 aprilie 2024. Gemenii au succes in dragoste

07:26, 06.04.2024 - Horoscopul zilei de 7 aprilie 2024. Gemenii au succes in dragosteHoroscopul zilei de 7 aprilie 2024 spune ca Gemenii au succes pe plan amoros și se vor bucura de clipe fericite cu persoana iubita. Nativii acestei zodii sunt dornici de a iubi și a se lasa iubiți, așa ca astrele ii sfatuiesc sa iși…

Rareș Ciortan se confrunta cu probleme! Ce a pațit fostul iubit al Anei Mocanu: „Stresul, nervii...” / VIDEO

18:40, 25.03.2024 - Rareș Ciortan se confrunta cu probleme! Fostul iubit al Anei Mocanu a facut pe rețelele de socializare o postare cu care și-a ingrijorat fanii. Iata ce a pațit prietenul lui Jador, dar și ce imagini a publicat cu el!

Horoscopul zilei de 26 martie 2024. Racii pierd bani

06:25, 25.03.2024 - Horoscopul zilei de 26 martie 2024. Racii pierd baniHoroscopul zilei de 26 martie 2024 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac, dar nu și pentru Raci. Aceștia se confrunta cu probleme din cauza banilor. Racii sunt sfatuiți sa fie atenți la modul in care iși gestioneaza bugetul.…

Fiul Giuliei Anghelescu și al lui Vlad Huidu se confrunta cu probleme de sanatate. Mika a ajuns la spital: „O noapte alba...” / FOTO

13:25, 24.02.2024 - Fiul Giuliei Anghelescu și al lui Vlad Huidu se confrunta cu probleme de sanatate. Mika a ajuns de urgența la spital, dupa ce seara trecuta s-a simțit foarte rau. Iata ce a pațit baiatul celor doi foști concurenți de la America Express, dar și ce postari au facut ei prin intermediul rețelelor de socializare!

”Sunt intr-o perioada grea...” Tzanca Uraganu și-a speriat fanii! Cu ce probleme se confrunta manelistul / FOTO

11:26, 20.02.2024 - Tzanca Uraganu și-a speriat fanii cu un mesaj ingrijorator. Manelistul ar trece printr-o perioada dificila, mai ales dupa ultimele scandaluri in care a fost implicat. Tzanca Uraganu și-a pus fanii pe ganduri cu ultima postare.


Ce parere ai despre aceasta stire?