Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Greşelile din bucătărie care ne pot strica mâncarea

Publicat:

O greseala mare pe care multi o facem din graba este gatitul la foc mult prea mare. „Atunci cand gatim la foc mare o ciorba de exemplu, apa se va evapora inainte ca aceasta sa fie gata si trebuie sa tot adaugam. Vom avea la final o zeama chioara. Ciorba nu trebuie gatita nici foarte mult, nu mai mult de o ora pentru ca daca o fierbem ore intregi vom distruge toti nutrientii din legume. Daca aveti o carne care fierbe mai greu, fierbeti carnea seperat si introduce-ti legumele mai tarziu. Mancarea trebuie gatita la foc mic si cu capacul pus pentru a se mentine aromele. O alta greseala pe care…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum puteți avea pe masa de Paște oua roșii frumos colorate. Recomandari și trucuri pentru vopseaua pe care sa o folosiți

13:26, 02.05.2024 - Sfecla roșie este ideala pentru vopsirea oualor, susține directorul general al APNC, Paul Anghel. El menționeaza ca nu trebuie utilizata vopsea precum cea tipografica sau pentru textile, deoarece acestea pot prezenta un real pericol pentru sanatate.  

Obține gustul rețetelor tradiționale in bucatele pentru Paște, cu produsele din gama Hanul Boieresc, de la PENNY

11:16, 30.04.2024 - Bucuria meselor impreuna cu ce cei dragi va transforma orice sarbatoare intr-o petrecere de neuitat. Bucatele alese și gustul desavarșit al rețetelor tradiționale ne creeaza amintiri care ne vor urma toata viața, indiferent de locurile in care vom ajunge. Gustul mancarii de acasa este de neinlocuit…

Cit costa fructele, legumele, carnea și peștele la Piața Centrala din Chișinau?

17:20, 26.03.2024 - Administrația Pieței Centrale din Chișinau a publicat pe pagina sa de socializare noi date privind prețurile produselor agricole comercializate in piața, din care cetațenii pot trage singuri concluzia care produse s-au scumpit și care s-au mai ieftinit la piața din capitala in ultimele zile, transmite…

Inventatorii romani au inregistrat la OSIM ”painea cu friptura”: ”Nu se vede carnea, dar se simte”

10:25, 13.03.2024 - Cercetatorii romani au brevetat la OSIM painea cu friptura, in care carnea nu se vede, dar se simte. Universitatea ”Dunarea de Jos” din Galați a obținut un brevet de invenție pentru o paine proteica, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.Specialiștii…

REȚETA: Friptura de iepure la cuptor cu bere

16:00, 05.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de iepure, 4-5 caței de usturoi, 1 lingurița turmeric, 1 lingurița curry, 4 linguri ulei de floarea-soarelui, sare și piper dupa gust, 1 fir de cimbru, 3-4 foi de dafin, 200 ml bere. Preparare: Intr-un bol se pun turmericul, piperul, curry, sare și uleiul, se amesteca totul pana…

Horoscop duminica, 3 martie. Suișuri și coborașuri pentru nativii din zodiac: o zodie are de luat o decizie importanta

21:36, 02.03.2024 - Berbec **Iubire - E important și benefic sa socializați, sa petreceți timpul cu prieteni, inconjurat de oameni dragi.Sanatate - Sentimentul de apartenența la un grup da masura dispoziției voastre. Incercați sa fiți mai extrovertit.Bani - Familia va poate solicita atenția și sa fie nevoie sa lucrați…

Otrava din farfurie. Ingredientul banal pe care il pui in mancare fara sa știi cat de toxic este

15:51, 24.02.2024 - Potrivit unui studiu in cadrul caruia s-au analizat 71 sortimente de tomate in conserva (bulion, pasta de tomate, rosii pasate, tomate decojite, rosii taiate cuburi), 78% din bulionul si pasta de tomate analizate trebuie retrase de la comercializare, deoarece este realizat din concentrat de tomate,…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…


Ce parere ai despre aceasta stire?