Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Grav accident în Capitală. Un șofer a murit pe loc

Publicat:

Grav accident in Chișinau. Doua mașini, una de model Wolkswagen și un autocamion, s-au ciocnit aseara, in jurul orei 00:36, la intersecția strazilor Doina și soșeaua Balcani. In urma impactului, șoferul mașinii a murit pe loc, iar conducatorul auto din autocamion a fost prins intre fiare, fiind nevoie de intervenția salvatorilor pentru a fi descarcerat, noteaza UNIMEDIA.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Accident ingrozitor in Argeș! Doi tineri de 16 și 19 ani au murit, dupa ce au intrat cu mașina intr-un copac. Autoturismul s-a facut praf / FOTO

17:45, 02.05.2024 - Accident infiorator in Argeș, in Joia Mare. Doi tineri au murit pe loc, dupa ce au intrat cu mașina intr-un copac. Ceilalți doi baieți, care se aflau in aceeași mașina, au nevoie de ingrijiri medicale. Viața tinerilor de 16 și 19 ani nu a mai putut fi salvata.

Șase mașini, grav avariate dupa un accident in lanț in capitala: Doua persoane, transportate la spital

11:35, 29.04.2024 - Doua persoane au fost transportate la spital in urma unui grav accident produs in aceasta dimineața, pe strada Doina din capitala. Potrivit oamenilor legii in accident au fot implicate 6 unitați de transport.

Inșelatorie cu un singur apel telefonic: Schema de spalare de bani, destructurata in capitala

10:20, 18.04.2024 - Oamenii legii anunța destructurarea unei scheme de spalare de bani, realizata printr-un centru de apel din Chișinau, noteaza Noi.md. Potrivit Poliției, timp de citeva luni, cei peste 50 de operatori telefonici au invitat mai multe persoane sa investeasca in acțiuni financiare de pe așa-zise „burse de…

Accident cumplit in Piața Unirii din București! Un barbat a murit / FOTO

09:16, 10.04.2024 - Un accident cumplit s-a produs in aceasta dimineața, pe data de 10 martie 2024, in Piața Unirii din București. Un barbat in varsta de 35 de ani a murit. Iata ce s-a intamplat pe strada Halelor din Capitala!

Patru persoane au murit, iar alte 30 sunt ranite in urma unui accident care s-a produs in timpul unui raliu in Ungaria

18:40, 24.03.2024 - Patru persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite in urma unui accident auto ce a avut loc la un raliu in Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesujfalu, cand una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil.

Accident infiorator in Satu Mare. Un copil de 4 ani a murit, dupa ce a fost spulberat de un șofer beat / VIDEO

15:40, 09.03.2024 - O tragedie de neimaginat a cutremurat Satu Mare, dupa ce un copil de doar 4 ani și-a pierdut viața intr-un accident infiorator. Micuțul a fost spulberat de un șofer beat in timp ce se afla pe bicicleta.

Un barbat a murit intr-un accident rutier produs pe DN 66 - Precizarile politistilor

13:50, 29.02.2024 - Un barbat a murit, joi, intr-un accident rutier produs pe DN 66, in judetul Hunedoara. O camioneta si un camion s-au ciocnit, potrivit news.ro. UPDATE: ”In urma cu putin timp, pe DN 66, pe raza localitatii Batiz, s-a produs un accident rutier grav. In urma primelor cercetari, politistii au stabilit…

Accident mortal in Maramureș. Un barbat de 32 de ani din Borșa a murit in urma impactului.foto

10:25, 18.02.2024 - Accident mortal in Maramureș. Un barbat de 32 de ani din Borșa a murit in urma impactului.foto Profita acum : Oferta de nerefuzat Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Baile Felix Oferta de nerefuzat: Hotel Baratsag Hajduszoboszlo START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si…


Ce parere ai despre aceasta stire?