Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / O cunoscută actriţă din Statele Unite a făcut furori pe plajă. Vedeta i-a înnebunit pe bărbaţi cu formele de invidiat

Publicat:

, o cunoscuta actrita din , si-a facut recent aparitia pe o plaja unde a intors toate privirile barbatilor. Vedeta a surprins pe toata lumea cu tinuta ei extravaganta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. O actrița cunoscuta, diagnosticata cu cancer in stadiul 4! Vedeta a decis sa vanda tot ce are: „Eu nu voi mai fi...”

14:50, 04.04.2024 - O actrița cunoscuta a fost diagnosticata cu cancer in stadiul 4! Vedeta a decis sa vanda tot ce are, iar in aceste momente se pregatește de ce este mai rau. Iata ce declarații a facut in cadrul podcast-ului pe care il modereaza!

Anamaria Prodan, apariție de zile mari la piscina. Ce a lasat la vedere vedeta, imaginile indraznețe fac furori

09:30, 22.03.2024 - Anamaria Prodan arata intr-un mare fel! Celebra impresara s-a filmat in timp ce era la piscina, alaturi de iubitul ei, Ronald Gavril. Deși are 51 de ani, vedeta se menține intr-o forma de zile mari. Iata imaginile indraznețe care i-au cucerit pe fanii ei! Anamaria Prodan arata senzațional la 51 de ani…

Kika Cerqueira, iubita pilotului Pierre Gasly, are un corp de invidiat. Tanara intoarce toate capetele pe plaja

17:50, 13.03.2024 - Francisca (Kika) Cerqueria Gomes și Pierre Gasly, pilotul Alpine, formeaza un cuplu din octombrie 2022. Cei doi nu-și pot ține departe mainile unul de celalalt. Puțini știu ca tanara nu este straina de sportul cu motor.

Cu ce se ocupa Carmen Negoița de la Asia Express 2024. Este foarte cunoscuta in mediul online

16:01, 26.02.2024 - Cu ce se ocupa Carmen Negoița? Mulți se intreaba acum ce ocupație are vedeta, dupa ce s-a anunțat ca ea și sora ei, Andrea, participa in sezonul 7 de la Asia Express, pe Drumul Zeilor. Vedeta este foarte cunoscuta in mediul online. Iata ce se știe despre fosta soție a lui Ionuț Negoița!


Ce parere ai despre aceasta stire?