Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiica lui Aurelian Preda spune că a fost abuzată sexual: „Mi-a spus că dacă vreau să ies din casă trebuie să mă culc cu el!”

Publicat:

Fiica adoptiva a regretatului solist , (19 ani), face acuzatii grave la adresa cantaretului , in grija caruia s-a aflat timp de doi ani, pana la majorat. In timp ce ea sustine ca acesta ar fi abuzat-o sexual, Nicusor jura ca totul este o inscenare. Razboiul declaratiilor, care a debutat […]

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabriela Cristea, despre momentul cand fiica ei a fost abuzata emoțional de o educatoare: „Nu am vorbit niciodata despre asta”

13:55, 11.04.2024 - Gabriela Cristea a povestit in detaliu despre perioada in care Iris, fiica ei cea mica, a fost „abuzata emoțional” de educatoare. Prezentatoarea TV observase ca fata ei și a lui Tavi Clonda devenise introvertita și nu știau ce se intampla cu ea. Iata ce dezvaluiri a facut!

Ultima discuție a lui Alexei Navalnii cu fiica lui, Daria, a fost facuta publica. Ce au vorbit cei doi: ”Putin se teme de...”

16:05, 21.02.2024 - A fost facuta publica ultima discuție pe care fiica lui Alexei Navalnii a avut-o cu tatal ei, inainte ca acesta sa moara. Moartea opozantului rus a lasat multe semne de intrebare, motiv pentru care oamenii incearca sa afle adevarul.

Ce spune Cristina Piuaru despre viitoarea investitie: Geomir International SRL, controlata de fiica fostului viceprimar Mircea Dobre, ar putea modifica Piata Tomis II din Constanta

15:10, 15.02.2024 - Primaria Constanta a emis un certificat de urbanism pentru Geomir International SRL. Firma este controlata de Cristina Magdalena Piuaru, fiica lui Mircea Dobre, fostul viceprimar al municipiului Constanta. Geomir International SRL a solicitat si obtinut, pe data de 12 februarie 2024, de la Primaria…


Ce parere ai despre aceasta stire?