Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Elena Gheorghe, mărturisiri emoţionante din copilărie: "Părinţii ne luau blugi noi, doar de Paşte!"

Publicat:

este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. S-a lansat în muzica înca de tânara, dar a trecut prin multe greutati pâna sa ajunga cunoscuta. Putini stiu ca parintii ei nu au fost înstaristi, ba din contra.

În cadrul emisiunii "", de la , a facut marturisiri emotionante despre copilaria ei si a spus fara retineri ca parintii ei îi cumparau blugi noi, doar într-o zi de sarbatoare.

"Am avut o copilarie cu de toate ca sa…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabriela Cristea, probleme cu afacerea cu cozonaci. Clienții s-au revoltat dupa ce nu și-au primit comenzile de Paște: „Bani pierduți, munca aruncata la gunoi”

15:45, 05.05.2024 - Gabriela Cristea anunța recent ca și-a deschis o afacere cu cozonaci, iar fanii sai s-au grabit sa comande un produs pentru masa de Paște. Din pacate, comenzile nu au ajuns la clienți, iar prezentatoarea de la Antena Stars a explicat ce s-a intamplat și le-a cerut scuze.Gabriela Cristea, cunoscuta prezentatoare…

Star Matinal. Geanina Ilieș, scutita de pregatirile de Paște. Cat de bine se ințelege cu mama ei, care se ocupa de tot, in fiecare an / VIDEO

10:50, 03.05.2024 - Geanina Ilieș și fiul ei obișnuiesc sa petreaca sarbatorile in familie, mai ales alaturi de mama ei, care este și vecina lor. Femeia care i-a dat viața prezentatoarei de la Antena Stars locuiește la cateva case distanța, așa ca tot ea este cea care o ajuta pe Geanina Ilieș și la capitolul gatit.

Drama inca fara soluție: Peste jumatate dintre parinții care muncesc in alte țari nu vin acasa de SARBATORI

19:40, 30.04.2024 - Drama inca fara soluție: Peste jumatate dintre parinții care muncesc in alte țari nu vin acasa de SARBATORI Mai mult de jumatate –  55% –  dintre parinții care lucreaza peste granița nu vor petrece sarbatorile pascale in țara, alaturi de copiii lor, in vreme ce 39% spun ca vor veni acasa pentru Paște,…

Ministrul Muncii, anunțul așteptat de toți parinții: Ce se intampla cu alocațiile copiilor in luna mai - A fost stabilita ziua de plata

13:30, 29.04.2024 - Calendarul de plați pentru alocațiile copiilor in luna mai 2024 a fost stabilit, urmand ca aceste sume sa fie virate pe carduri la 8 mai, la doar 3 zile dupa Paște. Aceste alocații sunt esențiale pentru multe familii din Romania, reprezentand un sprijin important in asigurarea nevoilor de baza ale copiilor.

Star Matinal. Ce rol a jucat credința in viața Vicai Blochina. Vedeta a facut marturisiri importante: „Am o perioada cand...”

09:20, 29.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Vica Blochina a vorbit despre credința. Vedeta a facut marturisiri importante despre acest aspect. Iata ce rol a jucat credința in viața ei!

Star Matinal. Alex Penescu, unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Colectiv, marturisiri emoționante: „Am avut multe momente...” / VIDEO

10:10, 11.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Alex Penescu, unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Colectiv, a facut marturisiri emoționante. Iata ce a declarat el pentru emisiune!

„Fetița Zurli”, marturisiri emoționante dupa ce a spus adio trupei: „Mi s-a spus ca lumea nu este interesata de Vero Caliman”

14:40, 22.03.2024 - „Gașca Zurli”, grupul fondat de Mirela Retegan, se afla in centrul unui scandal uriaș. Dupa ce in urma cu cateva saptamani a anunțat ca parasește grupul, Vero Caliman, cea care a dat viața indragitului personaj „Fetița Zurli”, a publicat un mesaj emoționant pe contul sau de Facebook.

Mama lui Radu Ayan, noi declarații emoționante dupa ce fiul ei, disparut in Botoșani, a fost gasit. Femeia nu s-a putut opri din plans: ”Nu am cuvinte”

09:41, 19.03.2024 - Parinții lui Radu Ayan au primit cea mai buna veste a vieții lor, dupa ce li s-a spus ca baiețelul lor, de doar doi ani, disparut timp de 25 de ore de acasa, a fost gasit teafar. Femeia nu s-a putut opri din plans, dar in ciuda emoțiilor care au copleșit-o, a facut declarații despre ceea ce simte.


Ce parere ai despre aceasta stire?