Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în lumea modei - Un celebru designer a murit după o luptă grea cu cancerul

Publicat:

Designerul de costume , fiica cea mare cineastului italian , a murit la Roma, la varsta de 66 de ani, dupa ce in ultimii ani a suferit de cancer, scrie news.ro.

Nascuta pe 2 decembrie 1951, ea a fost fiica lui si a primei lui sotii, . Actorul italian a mai avut o fiica, pe actrita , cu , insa a fost casatorit intreaga viata cu Carabella.

Barbara si au fost cele mai bune prietene, iar aceasta din urma i-a stat alaturi pana la final, scrie

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in literatura! Un celebru scriitor internațional a murit: „Cei mai de succes...” / FOTO

16:35, 29.04.2024 - Lumea literaturii este in doliu! Un celebru scriitor internațional s-a stins din viața la varsta de 71 de ani. Cine a facut anunțul trist. Vestea tragica a venit intr-un moment delicat pentru fanii lui.

Roberto Cavalli a murit la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența

22:10, 12.04.2024 - Doliu uriaș in lumea modei! Roberto Cavalli a murit vineri, la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența, dupa o lunga perioada in care s-a luptat cu o boala crunta. Roberto Cavalli a lasat in urma o intreaga istorie și imaginea unui etalon al modei din intreaga lume.

Doliu uriaș in lumea modei. Roberto Cavalli a murit la varsta de 83 de ani

21:40, 12.04.2024 - Roberto Cavalli, celebrul creator de moda italian, a murit la varsta de 83 de ani! El s-a stins din viața la Florența, dupa o lupta cu o boala indelungata. De ce suferea? Roberto Cavalli a murit Roberto Cavalli, designerul de moda italian, a murit la 83 de ani! In urma sa a lasat șase copii. […] The…

Doliu in lumea sportului internațional! A murit o legenda / FOTO

11:00, 11.04.2024 - Lumea sportului internațional e in doliu! Akebono, primul mare campion de sumo venit din afara Japoniei, s-a stins din viața la varsta de 54 de ani. Potrivit presei locale, acesta a murit din cauza unei insuficiențe cardiace.

Doliu in lumea fotbalului romanesc! A murit Emeric Ienei! Implinise recent 87 de ani

14:30, 04.04.2024 - Este zi de doliu in lumea fotbalului romanesc! A murit Emeric Ienei! Anunțul trist a șocat pe toata lumea. Antrenorul care a caștigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua in anul 1986 implinise recent varsta de 87 de ani.

Doliu in literatura mondiala: A murit o scriitoare nominalizata de mai multe ori la premiul Nobel

11:45, 02.04.2024 - Personalitate marcanta a literaturii de limba franceza, scriitoarea din Guadelupa Maryse Conde a murit in noaptea de luni spre marti, in somn, la spitalul din Apt (Vaucluse), a anuntat pentru AFP sotul ei, Richard Philcox. Nascuta la Pointe-a-Pitre la 11 februarie 1934, Maryse Conde a scris aproximativ…

Doliu la Teatrul de Comedie! Regizoarea a murit la doar 37 de ani / Foto

08:35, 27.03.2024 - Doliu la Teatrul de Comedie! Regizoarea a murit la doar 37 de ani. Cum a reacționat Maia MorgensternMarina Malaia, regizor tehnic, a murit ieri, la varsta de numai 37 de ani, dupa o lupta cu o boala necruțatoare.„Anunțam cu regret ca inca un membru a mai parasit familia Teatrului de Comedie!…

Doliu in lumea cinematografiei: A murit o actrița cu o poveste de viața fabuloasa

13:00, 22.02.2024 - Actrita Micheline Presle, o personalitate a cinematografiei franceze, care a jucat in peste 150 de filme, inclusiv in cateva productii realizate la Hollywood, a murit miercuri la varsta de 101 ani, informeaza AFP. "Micheline a murit impacata, in Casa nationala a artistilor din Nogent-sur-Marne",…


Ce parere ai despre aceasta stire?