Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dinamo - Petrolul, (etapa a 8-a). Vali Lazăr a fost EXCLUS din lotul alb-roșilor. Ora și televizarea meciului

Publicat:

Dinamo și Petrolul se întâlnesc sâmbata, de la ora 21.00, într-unul din cele mai importante meciuri ale etapei a 8-a a Ligii I. Meciul se va disputa pe arena din Ștefan cel Mare și va fi televizat de Antena 1, 1, 1 și Look TV.

Chiar înaintea confruntarii, a fost exclus din lotul lui Dinamo. Conducerea alb-roșilor vrea sa-l dea la FC Botosani, la schimb cu , informeaza digisport.ro.

"Este foarte important sa legam câteva rezultate pozitive ca sa putem avansa în clasament. Nu conteaza faptul…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dragoș Albu, bucuros pentru punctele obținute in meciul cu U Cluj

23:45, 27.04.2024 - Aflata in mare criza de puncte, FCU Craiova a obținut o victorie uriașa sambata seara, pe teren propriu, 3-2 cu U Cluj. La final, mijlocașul Dragoș Albu a admis ca acest succes a venit destul de tarziu, dar ca este binevenit și ca spera in victorii și in jocurile ramase de disputat. VEZI VIDEO! Superliga…

Cu stadionul suspendat, Dinamo a pus in vanzare bilete virtuale » Care e prețul

14:20, 12.04.2024 - Dinamo a pus in vanzare bilete virtuale pentru meciul cu Poli Iași, din etapa #4 din play-out-ul Superligii. Dinamo - Poli Iași are loc pe 14 aprilie, de la ora 18:15. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1 Dinamo are stadionul suspendat 4 etape, dupa…

SuperLiga: Dinamo vs Petrolul - „Cainii rosii”, sub presiune

07:40, 01.04.2024 - Dinamo - Petrolul, meci contand pentru etapa a 2-a a play-out-ului din campionatul Romaniei, este programat, luni, 1 aprilie, de la ora 20:30, pe Stadionul Arcul de Triumf, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.


Ce parere ai despre aceasta stire?