Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dăncilă: În niciun caz nu o să-mi dau demisia

Publicat:

a declarat, marti seara, la Antena 3, ca atacurile din ultimul an au facut-o mai puternica si sa aiba mai multa incredere in ea si a subliniat ca „in niciun caz“ nu isi va da demisia.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce facea Zeljko Kopic, in timp ce ultrașii ii cereau demisia: „Normal ca este responsabilitatea mea”

22:55, 26.04.2024 - Zeljko Kopic, antrenorul „cainilor roșii”, și-a exprimat dezamagirea la finalul meciului Dinamo - Voluntari, scor 1-1, partida care menține gruparea pe locul 15 retrogradabil direct și la finalul etapei a 7-a din play-out-ul Superligii. Kopic și-a asumat responsabilitatea pentru situația in care se…

Irina Vlah cere demisia lui Dorin Recean și Igor Grosu: Fie-va mila de bietii oameni, plecati de la guvernare

12:41, 16.04.2024 - Irina Vlah, fondatoarea „Platformei Moldova”, a adresat o scrisoarea deschisa premierului Dorin Recean și speakerul Igor Grosu, in care le cere demisia și, in consecința, declanșarea alegerilor anticipate.

SCANDAL din nou pe strazile Israelului. Protestatarii au cerut demisia lui Netanyahu si alegeri anticipate (VIDEO)

09:00, 07.04.2024 - Au fost din nou revolte pe strazile Israelului, sambata noapte. Protestatarii din Tel Aviv, Cezareea si Haifa i-au cerut demisia premierului israelian Benjamin Netanyahu si alegeri anticipate. Manifestantii au cerut, de asemenea, eliberarea tuturor ostaticilor israelieni detinuti in Gaza inainte de…

Eliza si Zarug, provocati de un artist coreean la Te cunosc de undeva! „Imi venea sa plang si in acelasi timp sa imi dau demisia”

15:36, 08.03.2024 - Cea mai noua gala Te cunosc de undeva!, difuzata maine, de la 20:00, la Antena 1, le aduce telespectatorilor o noua serie de transformari spectaculoase si momente artistice de exceptie, dar si multe faze amuzante, ale caror protagonisti sunt cele 8 cupluri de vedete concurente.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, glumele zilei in emisiune. Asistenta TV și-a surprins colegii: „Ca sa fiu invidioasa pe voi...”

08:55, 21.02.2024 - Daca Ramona Olaru i-a obișnuit pe telespectatorii de la Antena 1 cu o gluma pe care o zice zilnic in emisiune, iata ca in aceasta dimineața a spus doua glume. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani și-a surprins colegii de breasla.

ANAF va verifica rețetele la torturi și prajituri. Taxa pe zahar ii face pe inspectori sa iși bage nasul prin bucatarii

15:20, 18.02.2024 - ANAF va verifica rețetele la torturi și prajituri. Taxa pe zahar ii face pe inspectori sa iși bage nasul prin bucatarii ANAF va controla rețetele de prajituri și va taxa cu 19% zaharul adaugat. Inspectorii fiscului vor verifica daca prajiturile au cel puțin 10 grame de zahar adaugat la 100 de grame,…

Lider AUR dinamiteaza coaliția de guvernare: PNL ne cauta in teritoriu pentru alianțe impotriva PSD

20:25, 14.02.2024 - Deputatul AUR, Dan Tanasa, susține ca in jumatate dintre județele țarii, cei de la PNL cauta liderii AUR pentru a le propune alianțe electorale impotriva PSD. Tanasa a spus ca nu se pune problema acum, dar dupa alegeri se pot purta discuții. ”Jumatate din filialele PNL ne cauta sa facem alianțe,…

Ce dezvaluiri neașteptate a facut Dani Oțil din culisele Power Couple Romania: „Soția mea nu știe cine a fost eliminat”

14:16, 12.02.2024 - Dani Oțil este prezentatorul emisiunii Power Couple Romania de la Antena 1. Acesta a facut dezvaluiri mai puțin știute despre concurenti și a recunoscut ca nu ar fi vrut sa participe la show impreuna cu soția lui. Iata ce a declarat!


Ce parere ai despre aceasta stire?