Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CUTREMUR în Formula 1: Anunțul care poate schimba Marele Circ / VIDEO

Publicat:

Cutremur in campionatul mondial de Formula 1. Urmeaza o schimbare care ar putea schimba definitiv . "Motoristul" Renault va renunta la acordul cu , terminand astfel una dintre colaborarile de mare succes din "".

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lando Norris a spart gheața in Marele Circ! Britanicul, campion in cursa de la Miami

18:40, 06.05.2024 - Britanicul Lando Norris (McLaren-Mercedes) s-a impus in Marele Premiu de Formula 1 gazduit duminica de Miami, in a sasea etapa a Campionatului mondial. Plecat din linia a 3-a, pozitia a 5-a, Norris i-a devansat pe Max Verstappen (Red Bull), campionul mondial en-titre si lider la zi in clasamentul general,…

Formula 1: Dorit de Mercedes, Max Verstappen vorbește despre viitorul sau in „Marele Circ”

17:20, 03.05.2024 - Presa din Germania a scris in ultima perioada despre posibila mutare a lui Max Verstappen (Red Bull) la Mercedes, iar triplul campion mondial a comentat aceste zvonuri inainte de Marele Premiu de Formula 1 de la Miami.

Vestea șoc in 'Marele Circ'! Triplul campion mondial, Max Verstappen, se desparte de Red Bull

12:15, 03.05.2024 - Triplul campion mondial Max Verstappen a anuntat, joi, inaintea Marelui Premiu de Formula 1 de la Miami, ca nu intentioneaza sa se desparta de echipa Red Bull, la o zi dupa plecarea inginerului Adrian Newey, transmite AFP, citat de Agerpres.

Formula 1: Al doilea pole position al sezonului pentru Max Verstappen la MP al Arabiei Saudite

20:30, 08.03.2024 - Olandezul Max Verstappen (Red Bull) va pleca din pole position și la Marele Premiu de Formula 1 al Arabiei Saudite, pentru a doua oara in acest sezon, fiind cel mai rapid in calificarile de vineri seara.

Formula 1: Max Verstappen comenteaza zvonurile despre transferul sau la Mercedes

11:15, 07.03.2024 - Tatal lui Max Verstappen a cerut indepartarea directorului general Christian Horner de la Red Bull, dar pilotul olandez spune ca nu se gandește sa plece de la echipa austriaca, in ciuda zvonurilor aparute in ultima perioada.

Carlos Sainz domina in antrenamentele libere premergatoare Marelui Premiu al Bahrainului in Formula 1

19:20, 01.03.2024 - Spaniolul Carlos Sainz de la echipa Ferrari a dominat in cea de-a treia sesiune de antrenamente libere inaintea Marelui Premiu al Bahrainului, prima etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, desfașurata vineri pe circuitul Sakhir, conform informațiilor furnizate de AFP. Sainz a fost urmat de compatriotul…

Charles Leclerc (Ferrari), cel mai bun timp in ultima zi a testelor din Bahrain

20:00, 23.02.2024 - Monegascul Charles Leclerc (Ferrari) a reusit cel mai bun timp vineri, in ultima din cele trei zile de teste din Bahrain inaintea noului sezon al Campionatului Mondial de Formula 1, informeaza AFP. Charles Leclerc a fost urmat de britanicul George Russell (Mercedes). La volanul modestului sau Sauber,…


Ce parere ai despre aceasta stire?