Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CUM SE TRANŞEAZĂ CORECT UN PUI ÎNTREG | VIDEO

Publicat:

Totusi, o gospodina adevarata trebuie sa stie cum se transeaza corect un pui intreg, mai ales ca exista o multime de preparate culinare ce pot fi gatite din fiecare bucata a pasarii. Indispensabil in portionarea unui pui este un cutit bine ascutit.

Intotdeauna transarea unui pui intreg incepe cu taierea copanelor. Dupa aceea, cautati sternul pasarii si taiati de-a lungul acestuia, pana cand carnea se desprinde. In acel moment, aripile pot fi desprinse si ele usor, iar carcasa care va rezulta poate fi baza pentru o supa delicioasa.

Citește continuarea pe Unica.ro

Foto:…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noua regula a sensului giratoriu. Cum se circula corect acum, multi soferii inca nu stiu

16:10, 01.03.2024 - Codul Rutier 2024 prevede mai multe schimbari la nivelul regulilor ce se aplica in cazul șoferilor. Mulți nu știu ca, in prezent, legea stabilește noi indicații pentru circulația in sensul giratoriu. Afla in randurile de mai jos cum trebuie sa procedeze conducatorii de vehicule. Ce este sensul giratoriu,…

(video/update) Adunarea Generala a Judecatorilor. O singura magistrata a candidat in CSM: „Nu mi se pare corect sa renunț, doar pentru ca sunt unica”

16:00, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței, judecatoarea Aliona Miron a fost aleasa in calitate de membra a Consiliului Superior al Magistraturii din partea Curții Supreme de Justiție pe un mandat de șase ani. De asemenea, Sergiu…

(live/update) Adunarea Generala a Judecatorilor. O singura magistrata a candidat in CSM: „Nu mi se pare corect sa renunț, doar pentru ca sunt unica”

15:10, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

(live/update) Adunarea Generala a Judecatorilor. O singura magistrata candideaza in CSM: „Nu mi se pare corect sa renunț la aceasta postura, doar pentru ca sunt unica”

12:31, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

(live/update) Adunarea Generala a Judecatorilor. Un singur candidat, inregistrat pentru a fi ales in CSM: „Nu mi se pare corect sa renunț la aceasta postura, doar pentru ca sunt unica”

12:25, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

Cum parasești corect sensul giratoriu, de fapt. Cea mai importanta regula

14:10, 26.02.2024 - A trecut mai bine de un an de cand au fost adoptate noile prevederi ale Codului Rutier privind circulația in sensul giratoriu, dar cu toate acestea, creeaza in continuare dispute aprinse printre șoferi. Iata cum parasești corect sensul giratoriu, de fapt. Cum parasești corect sensul giratoriu Regula…

Simona Patruleasa, detalii despre viața alaturi de milionarul Sabin Ivanof: „Fac piața, pun rufe la spalat, fac și curat”. Sunt impreuna de 19 ani

15:25, 21.02.2024 - Simona Patruleasa a facut dezvaluiri din culisele vieții sale de familie. Intr-un interviu pentru unica.ro, prezentatoarea Știrilor Kanal D a vorbit despre mariajul cu Sabin Ivanof, dar și despre Ingrid, fiica lor in varsta de 12 ani. Dincolo de cariera ei de ani de zile in televiziune, Simona Patruleasa…

Cum se articuleaza corect englezismele in limba romana. Tu știi sa folosești corect forma cuvintelor?

20:10, 20.02.2024 - Limba romana nu este deloc una ușoara, așa cum pare. Cu siguranța și tu ai auzit de multe ori, pe cineva care pronunța cuvintele intr-o cu totul alta forma. Iansa, o mare problema exista și in randul englezismelor folosite in limba romana. Iata cum se articuleaza corect englezismele in limba romana.…


Ce parere ai despre aceasta stire?