Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cod GALBEN de vijelii, în Dolj

Publicat:

Meteorologii au emis, miercuri, o atentionare nowcasting de vijelii, valabila în urmatoarele patru ore, pe raza judetului Dolj

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), pâna la ora 15,00, local în regiunea mentionata se vor semnala intensificari ale vântului ce vor atinge la rafala 55-65 km/h. 

 

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de ploi si vijelii in zeci de judete din Romania 

10:35, 07.05.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au emis, cu puțin timp in urma, un cod galben de ploi și vijelii valabil pentru zeci de județe din Romania. Meteorologii anunta precipitatii chiar si de peste 40 de l/mp.

Anunț ANM de ultim moment! Meteorologii anunța ploi, vijelii si grindina in Romania. Care sunt cele mai afectate localitati din țara

14:55, 06.05.2024 - Cu doar cateva minute in urma, specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis o noua avertizare imediata de ploi, vijelii si grindina. Care sunt zonele vizate și pana cand va ramane in vigoare atenționarea.

Alerta meteo - Cod Galben de vijelii, grindina și furtuna in zeci de localitați

18:30, 25.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca joi poate fi furtuna in mai multe localitați din sudul Moldovei. Sunt vizate mai multe localitați din județele Galați și Vrancea. Meteorologii au emis cod galben.

Avertizare meteo de ploi torențiale și vijelii in aproape jumatate de țara. Harta zonelor aflate sub cod galben

11:05, 17.04.2024 - Meteorologii anunța ca, pana joi dupa-amiaza, vor fi averse, descarcari electrice, izolat grindina și vijelii in zona de sud-est, iar vremea se va raci in toata țara. Totodata, la altitudini de peste 1.500 m vor fi precipitații sub forma de lapovița și ninsoare. Administrația Naționala de Meteorologie…

Meteorologii au emis o avertizare in București: ploi torențiale, descarcari electrice și vijelii

10:15, 17.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis o prognoza speciala valabila pentru București, de miercuri pana joi seara. Se anunța vreme instabila și racire semnificativa, conform Mediafax.

Cod portocaliu de vant puternic și vijelii in mai multe regiuni ale țarii. Iata lista județelor unde se strica vremea

08:00, 02.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca marți dimineața este vant puternic in mai multe județe ale țarii. Meteorologii au emis cod galben și portocaliu de vant puternic și vijelii. Avertizarea vizeaza mai multe regiuni.

Alerta meteo in Romania: Cod Galben pentru vant și ploi

23:40, 27.03.2024 - Meteorologii de la ANM (Administrația Naționala de Meteorologie) au emis o avertizare de Cod Galben pentru o mare parte a țarii, valabila pana vineri seara. Vantul puternic și ploile sunt așteptate sa afecteze zonele de munte și vestul țarii. Rafalele de vant se vor intensifica, in special in zonele…

Avertizare ANM de ultima ora! Cod galben de vijelii și grindina in mai multe județe din Romania

17:55, 25.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare Cod Galben de vijelii și grindina in mai multe județe din Romania. Iata lista zonelor afectate!


Ce parere ai despre aceasta stire?