Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce si cat au mancat si au baut romanii, in medie, in fiecare luna a anului trecut?

Publicat:

de Statistica privitoare la consumul mediu lunar de produse alimentare pe o persoana, pe categorii sociale, releva ca painea, legumele si fructele sunt cele mai consumate alimente, in medie, de catre romani.

0  0 0 0 0 0

de Statistica privitoare la consumul mediu lunar de produse alimentare pe o persoana, pe categorii sociale, releva ca painea, legumele si fructele sunt cele mai consumate alimente, in medie, de catre romani.

Indiferent de categoria sociala din care fac parte, romanii prefera, atunci cand vine vorba…

Citeste articolul mai departe pe wall-street.ro…  

Sursa articol: wall-street.ro


Stiri pe aceeasi tema

Consumul privat revine, dominat de vanzarile de produse nealimentare și carburanți

09:25, 08.05.2024 - Consumul privat (masurat cu ajutorul vanzarilor cu amanuntul), un bun indicator in privința dinamicii economiei romanești, a crescut in primele 3 luni cu 6,4%, potrivit anunțului facut miercuri de Statistica.

Studiu: 6 din 10 romani vor cheltui pana in 600 de lei pentru masa de Paște. Pe ce se duc banii

10:15, 27.04.2024 - Un proaspat studiu realizat de Veranda Mall, citat de Forbes.ro , la care au participat 2.280 de respondenți, s-a concentrat pe modalitațile in care romanii iși gestioneaza bugetele pentru Paște in 2024 și pe prioritațile lor in ceea ce privește cheltuielile. In fața creșterii prețurilor, peste 40%…

Statul s-a dat de gol. Exporturile romanești de cereale sunt, de fapt, ucrainene

18:45, 01.04.2024 - Datele Institutului Național de Statistica arata ca Romania a exportat mai multe cereale decat a produs. Reprezentanții fermierilor romani spun ca milioanele de tone in plus reprezinta, de fapt, importurile din Ucraina, trecute ca și exporturi romanești. Prelungirea acordului de liber schimb cu Ucraina…

Ministrul Economiei, despre ce ar semnifica restituirea tezaurului: „In primul rand, dreptate. Vorbim de 90 de tone de aur care ar trebui sa vina inapoi in Romania”

00:15, 16.03.2024 - Ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului Stefan Radu Oprea a declarat ca restituirea tezaurului romanesc ar insemna, in primul rand dreptate. „Vorbim de 90 de tone de aur care ar trebui sa vina inapoi in Romania”, a declarat ministrul PSD, intrebat despre tezaurul romanesc aflat in Rusia,…

De ce sa pui zeama de lamaie in apa in care fierbi ouale

13:25, 26.02.2024 - Ouale fierte sunt foarte sanatoase consumate cu limita, insa decojirea lor poate fi adesea o adevarata provocare. Din fericire, exista cateva metode pe care le puteți utiliza pentru o decojire mai ușoara. Zeama de lamaie are foarte multe beneficii, iar adaugarea ei in apa in care fierbem ouale este…

Cele mai periculoase 10 combinații de alimente - Romanii mananca frecvent GREȘIT - Cum poate fi afectata sanatatea

15:51, 24.02.2024 -   Unele combinații de alimente pot fi daunatoare și pot cauza probleme digestive, absorbție redusa a nutrienților și alte complicații. Iata cateva dintre cele mai periculoase combinații de alimente pe care ar trebui sa le evitam:Fructe și proteine sau amidonuri: Fructele se digera rapid, in timp ce…

Cu cat au crescut prețurile la cele mai importante produse alimentare din 2019. Ce este gresit cand ni se spune ca romanii nu au cum sa simta o mare diferența in portofele deoarece salariul minim a crescut si el?

10:00, 19.02.2024 - Mancam produse alimentare mai scumpe, in medie, cu 43% fața de 2019 cand nu aveam nici pandemie, nici criza energetica și nici razboi. Dintre produsele alimentare care nu ar fi trebuit sa mențina scumpiri mari sunt cele de panificație. Prețul painii a crescut cu peste 52%, arata cifrele Institutului…

Cu cat s-au scumpit cele mai importante produse alimentare. Unele mancaruri sunt mai scumpe, in medie, cu 43% fața de 2019

07:35, 12.02.2024 - In ultima perioada, prețurile anumitor produse alimentare au tot crescut. Potrivit statisticilor, unele mancaruri sunt mai scumpe, in medie, cu 43% fața de 2019. Cu cinci ani in urma insa nu era nici pandemie, nici criza energetica și nici razboi. Iata pentru ce alimente scot romanii mai mulți bani…


Ce parere ai despre aceasta stire?