Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carmen Șerban a scăpat de cancer folosind un ingredient aflat la îndemâna oricui! „Există un efect, eu mă simt mai bine”

Publicat:

Indragita artista Carmen Șerban a marturisit pentru cei de la faptul ca nu de puține ori s-a confruntat cu grave probleme de sanatate. Cum a scapat de o tumoare la san, dar și de restul problemelor medicale?

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum l-a schimbat divorțul pe Silviu Biriș. Actorul s-a indreptat catre credința: „Era o liniște pe care o cautam...” / VIDEO

14:30, 08.05.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Silviu Biriș a vorbit despre cum l-a schimbat divorțul de soția lui. Actorul s-a indreptat catre credința și a urmat Facultatea de Teologie. Iata ce declarații a facut cu privire la acest subiect important din viața lui!

Dan Ciotoi, solistul formației Generic, a scapat de cancer dupa luni de chin

21:36, 07.05.2024 - Dan Ciotoi, solistul din formația Generic, s-a vindecat de cancer la colon, dupa o lupta grea cu boala nemiloasa. Dan Ciotoi a ajuns pe masa de operație la inceputul anului, din cauza unor dureri groaznice in zona abdominala. Citește și: Pe 7 mai 2006 murea Gabriel Amarazeanu. FC Argeș nu l-a uitat…

Usatii: Corupția in Moldova este ca un cancer, de care trebuie de scapat „prin intervenție chirurgicala”

16:05, 25.04.2024 - „Corupția in Moldova este ca un cancer, de care trebuie de scapat prin intervenție chirurgicala”. Astfel a comentat președintele Partidului Nostru, Renato Usatii, raportul de țara al Departamentul de Stat al SUA, in care se menționeaza despre corupția endemica din Republica Moldova.

Star Matinal. Cați bani a investit Selly in noul film. Vloggerul, declarații exclusive: "E cel mai scump..." / VIDEO

12:45, 23.04.2024 - Cel mai așteptat film al lui Selly s-a lansat in cinematografele din Romania. In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, vloggerul a dezvaluit suma pe care a trebuit sa o scoata din buzunar pentru ca pelicula "Buzz House" sa fie una de succes.

Gabriela Cristea, de urgența la spital cu fiica cea mare, Victoria. Ce s-a intamplat cu micuța: „Sunt destul de multe cazuri” / VIDEO

09:50, 01.04.2024 - Weekend-ul acesta nu a fost unul tocmai pe placul Gabrielei Cristea, iar asta pentru ca celebra prezentatoare TV de la Antena Stars a ajuns de urgența la spital cu fiica cea mare, Victoria. Iata ce s-a intamplat cu micuța, dar și cum se simte acum!

Acces Direct. Fiica Marianei, ademenita de un cult religios? Femeia face acuzații grave și trage un semnal de alarma: „Escroci!” / VIDEO

17:40, 20.03.2024 - Mariana, o femeie in varsta de 46 de ani din București, acuza ca fiica ei a fost ademenita de un cult religios. Femeia face acuzații grave și trage un semnal de alarma! Iata ce a declarat aceasta la Acces Direct de la Antena Stars!

O comoara de istorie literara la indemana oricui

17:15, 17.02.2024 - O deosebita colecție de romane romanești tiparite intre anii 1844 și 1947 a fost transpusa in format digital. Aceasta biblioteca poate fi accesata public pe site-ul Revista Transilvania. Romanele, in ediții princeps, au fost digitalizate in cadrul proiectului ASTRA Data Mining. Muzeul Digital al Romanului…

Cum poți scapa de petele de pe blugi. Trucurile sunt eficiente și la indemana oricui

01:15, 16.02.2024 - Blugii pot fi ușor de intreținut, fiind de obicei bagați in mașina de spalat, la temperatura potrivita conform instrucțiunilor de pe eticheta lor. Totuși, pentru petele dificile ai nevoie de produse diferite care te vor ajuta sa redau culoarea frumoasa a articolului vestimentar.


Ce parere ai despre aceasta stire?