Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Gherghe, vedeta Antena 1, acuzata ca e lesbiana FOTO

Publicat:

1, , prezentantoarea emisiunii "", a fost fotografiata aproape goala in compania unei prietene pe o insula dintr-o destinatie exotica.

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

3 ani de inchisoare, cu suspendare, pentru o femeie acuzata ca a depozitat in Bihor 850 de tone de deșeuri din Italia

13:15, 15.04.2024 - O bihoreana a fost condamnata definitiv la 3 ani de inchisoare, cu suspendare, pentru infracțiunea de eliminarea deseurilor care au facut obiectul transferului, in spatii neautorizate sau prin constituirea de depozite ilegale.

Acces Direct. Maricica, acuzata ca și-a inșelat soțul chiar cu verișorul lui. Cum vrea sa iși convinga partenerul ca nu a calcat stramb: „Nu știu cine l-a trimis”

17:35, 12.04.2024 - Maricica susține ca nu mai are liniște de cand a venit in casa ei verișorul soțului. Femeia este casatorita de 36 de ani cu soțul ei și au impreuna patru copii. Partenerul ei banuiește ca a fost inșelat chiar cu verișorul lui, intr-un grajd.

Nicușor Dan anunța ca șefa ASSMB, acuzata de luare de mita, va fi inlocuita din funcție

11:10, 28.03.2024 - Primarul Capitalei Nicusor Dan a anunțat ca sefa Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, Gabriela Oana Sivache, va fi inlocuita din functie. Parchetul ii interzice sa ocupe functia de director pentru 60 de zile, in contextul in care a fost plasata sub control judiciar.

Acces Direct. Ce a declarat in fața polițiștilor patronul lui Danuț, cel caruia Mario ii aduce acuzații grave. Ar fi ajuns sa se certe de la un teren: „Avea urme de violența” / VIDEO

19:06, 07.03.2024 - Mario incearca de mai bine de cinci ani sa arate ca nu a fost vinovat in scandalul cu Danuț, ingrijitorul de animale care lucra pentru Viorel. In schimb, patronul are o varianta diferita și spune ca, de fapt, Mario a fost cel care a inceput scandalul și tot cel care l-a lovit pe Danuț.

Acces Direct. Carmen, situație critica, din cauza fiicei. Tanara in varsta de 28 de ani i-ar fi reproșat ca și-a refacut viața, dupa divorțul de soț

19:26, 28.02.2024 - Carmen are trei copii, dar spune ca a ajuns intr-o situație disperata din cauza fiicei. Tanara in varsta de 28 de ani este fata cea mica și i-ar fi reproșat mamei ca și-a refacut viața, dupa divorț, in condițiile in care i-a fost mereu alaturi și i-a luat apararea in fața tatalui ei.

Acces Direct. Soția lui Florin vrea sa faca dreptate dupa moartea soțului. Barbatul ar fi sfarșit in condiții suspecte, in strainatate. Ipotezele pe care le-a luat in calcul / VIDEO

18:45, 15.02.2024 - Florin se afla la munca in strainatate, acolo unde a și murit. Soția lui, Tanța, crede ca barbatul ar fi sfarșit in condiții suspecte. A fost gasit intr-un vestiar, la locul de munca și i-a spus ca, de fapt, a facut infarct.

Acces Direct. O vecina intervine in scandalul dintre Catalina și Culița, dupa ce femeia a fost acuzata ca l-a batut pe baiatul lui dintr-o relație anterioara. Tatal l-ar fi gasit vanat / VIDEO

18:30, 09.02.2024 - Culița o acuza pe Catalina ca i-a batut fiul dintr-o relație anterioara. Baiatul, care urmeaza sa implineasca 18 ani, ar fi trait un chin alaturi de mama lui vitrega, pe cand Culița era la o stana din Arad.


Ce parere ai despre aceasta stire?