Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Belen Rodriguez, apariţie şocantă la tribunal: fără pic de stralucire

Publicat:

Ne-a obisnuit sa fie stralucitoare cand apare in public, dar stie clar cand sa se opreasca.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Apariție șocanta in Romania, in prima zi de Paște: Moș Craciun a incurcat sarbatorile și a venit, pe role / VIDEO

00:05, 06.05.2024 - Apariție neașteptata, in prima zi de Paște. Deși tradiția spune ca de Paște Iepurașul este cel care imparte cadourile, iata ca se pare ca insuși Moș Craciun a venit, tocmai din Laponia,  sa-i dea urecheatului o mana de ajutor.

Cum arata astazi Tim Curry, majordomul din „Singur acasa 2”. Apariție rara cu actorul imobilizat intr-un scaun cu rotile

14:41, 26.04.2024 - Tim Curry a atras atenția cu cea mai recenta apariție a sa, pe strazile din Los Angeles. In varsta de 78 de ani, actorul, care e imobilizat intr-un scaun cu rotile, nu poate renunța la viciul sau, deși are probleme de sanatate. Iata imaginile rare cu el!

Un tribunal din Rusia a respins cea mai recenta cerere a lui Evan Gershkovich de eliberare din arestul preventiv

18:50, 23.04.2024 - O instanta din Moscova a respins cererea jurnalistului american Evan Gershkovich de eliberare din arestul preventiv inainte de procesul in care este acuzat de spionaj, relateaza BBC preluat de Rador Radio Romania.

Catalin Cirstoiu insista cu o a doua apariție la metrou: 'Nicusor, eu sunt la metrou. In fiecare zi. Ti-am pastrat un loc' (FOTO)

19:40, 04.04.2024 - Candidatul PSD si PNL la Primaria Capitalei Catalin Cirstoiu a mers, din nou, cu metroul, la ora pranzului cand vagoanele sunt goale. El a adaugat ca i-a pastrat un loc si lui Nicusor Dan ca sa vorbeasca despre metrou si sa ii explice de ce Metrorex trebuie sa treaca in subordinea Primariei Municipiului…

Iulia Vantur, apariție de mare efect dupa ce s-a intors in India. Rochia in stil indian i-a venit de minune FOTO

15:30, 22.03.2024 - Lumea mondena indiana s-a strans recent la un eveniment plin de eleganța și, așa cum era de așteptat, de vedete una și una. Printre acestea și Iulia Vantur, care a avut apariție de mare efect dupa ce s-a intors in India.

Cristi Borcea, un nou proces! Cine l-a chemat la tribunal!

22:45, 05.03.2024 - Un nou an, un nou proces pentru Cristi Borcea! Afaceristul a fost citat, alaturi de mai multe persoane, intr-un nou proces care are legatura cu afacerile ilegale pentru care a fost condamnat in celebrul dosar al terenurilor din Constanța.

Georgina Rodriguez, apariție senzaționala la Saptamana Modei de la Paris. Cum arata rochia cu care iubita lui Ronaldo a lasat pe toata lumea cu gura cascata / FOTO

14:41, 03.03.2024 - Georgina Rodriguez a avut p apariție senzaționala la Saptamana Modei de la Paris. Iubita lui Cristiano Ronaldo a impresionat pe toata lumea. Iata cum arata rochia cu care vedeta internaționala a lasat pe toata lumea cu gura cascata!

Golgheterul a fost la datorie la prima apariție pentru CS Diosig

15:55, 11.02.2024 - Candidata la caștigarea campionatului in Liga 4 și cu obiectiv promovarea in eșalonul superior, CS Diosig Bihardioszeg și-a inceput seria jocurilor de pregatire cu formația maghiara Monostorpalyi SE (Liga 4).


Ce parere ai despre aceasta stire?