Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bărbatul care a agresat sexual un copil de 9 ani din Focșani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Publicat:

Barbatul de 49 de ani, din județul Galați, care a agresat sexual un copil de 9 ani, din Focșani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luata de instanța și, potrivit unor surse judiciare, barbatul și-ar fi recunoscut fapta, anunța MEDIAFAX.

Citește și: DNA a dat verdictul! și soția sa trimiși in judecata – au fost acuzați de luare de mita

Barbatul de 49 de ani a fost prezentat, joi, instanței, iar judecatorul a decis arestarea preventiva pentru agresiune sexuala. Potrivit unor surse judiciare, barbatul și-ar fi recunoscut fapta.

Acesta a…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cutremur cu magnitudinea 4,1, in Buzau, in aceasta dupa amiaza. Este al patrulea intr-o singura zi

08:56, 08.05.2024 - Seismul a avut loc la adancimea de 140 kilometri (km) in apropierea urmatoarelor orase: 44 km vest de Focsani, 51 km nord de Buzau, 72 km sud-est de Sfantu-Gheorghe, 80 km est de Brasov si 86 km nord-est de Ploiesti.Acesta este cel de-al patrulea cutremur care s-a produs intr-o singura zi pe teritoriul…

Asistentul medical, care a agresat 2 minore internate la psihiatrie, a fost arestat preventiv

10:05, 01.05.2024 - Asistentul medical acuzat ca a agresat fizic doua minore, de 13 și 17 ani, internate la secția de psihiatrie a unui spital din Targoviște, a fost arestat preventiv pentru urmatoarele 30 de zile, informeaza News.ro.

Adolescenta de 16 ani, violata de un fost primar! Barbatul a fost arestat preventiv: caz șocant la Botoșani

10:10, 05.04.2024 - Totul s-a intamplat la sfarșitul saptamanii trecute, cand fata a fost ademenita de fostul edil sa faca cumparaturile la magazinul din sat pe care el il deține. Fara sa se gandeasca la vreun pericol, tanara a mers acolo. In momentul in care a intrat in magazin, agresorul s-a și napustit asupra ei. Copil…

Iubitul studentei de la Medicina, acuzat ca a ucis-o pe Andreea, va fi arestat pentru 30 de zile. Mirel Dragomir și-a recunoscut fapta

17:21, 23.03.2024 - Astazi, iubitul studentei de la Medicina, acuzat ca a ucis-o pe Andreea, a fost adus in fața magistraților de la Tribunalul Timiș. Mirel Dragomir iși va petrece urmatoarele 30 de zile in arest și și-a recunoscut fapta.

O eleva a facut scandal intr-o școala din Galați: A aruncat cu obiecte și a agresat doi adulți

15:06, 05.03.2024 - O adolescenta de 13 ani a facut scandal intr-o școala din Galați. Eleva a aruncat cu obiecte in clasa in care se desfașurau cursuri și apoi a agresat doi adulți. Eleva a fost transportata la spital cu un echipaj al Ambulanței.


Ce parere ai despre aceasta stire?