Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atenţionare cod portocaliu de ger – Harta zonelor vizate

Publicat:

O avertizare cod galben de ger va intra in vigoare incepand cu duminica dimineata, pana saptamana viitoare urmand sa se inregistreze temperaturi cu 10-15 grade mai scazute decat ar fi normal pentru aceasta perioada din an. Meteorologii au emis si o... Clic pe titlu pentru a citi tot articolul.

Citeste articolul mai departe pe ziaruldebacau.ro…  

Sursa articol: ziaruldebacau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cod portocaliu in Romania! A fost emis mesaj Ro-Alert, zonele vizate de vijelii și grindina

21:25, 05.05.2024 - Mai multe județe din Romania se afla, duminica seara, sub avertizari meteo de fenomene periculoase, pentru unele zone fiind emise atentionari cod galben, in timp ce altele se afla sub avertizare cod portocaliu. Locuitorii din mai multe orase si comune au primit deja mesaje RO-Alert prin care sunt sfatuiti…

Anunț ANM de ultim moment! Cod portocaliu și galben de ploi in mai multe zone din Romania. Care sunt județele vizate 

16:30, 05.05.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au emis un cod portocaliu și un cod galben de ploi pentru mai multe județe din Romania. Meteorologii anunța fenomene meteo precum descarcari electrice, intensificari ale vantului și grindina.

Alerta cod portocaliu de viituri in mai multe județe - Harta raurilor vizate

13:01, 23.04.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, marti, o avertizare Cod portocaliu de viituri, ce vizeaza pana miercuri dimineata rauri din patru judete, precum si un Cod galben de inundatii, valabil in 12 bazine hidrografice.

Alerta meteo - ANM a emis Cod Galben de vremea rea in mai multe județe / Harta zonelor vizate

10:36, 18.04.2024 - Meteorologii au emis o atenționare de vant puternic, valabila in București și 6 județe, pana joi seara. Conform ANM, vor fi intensificari ale vantului cu viteze de 70 km/h.ana sambata dimineața, vremea va fi rece in cea mai mare parte a țarii.

Cod portocaliu de vijelii in Cluj, Maramureș, Salaj, Bistrița-Nasaud

14:40, 01.04.2024 - Meteorologii au emis atenționari cod galben și, respectiv, portocaliu, de vijelii și vant puternic pana marți seara pentru intreaga țara. Primul mesaj cod galben a fost emis pentru un interval incepand din aceasta seara ora 20.00 pana marți dimineața la ora 8.00 și vizeaza jumatate de țara., In intervalul…

Atenționare meteorologica de ultima ora. Cod galben de vant puternic in mai multe regiuni ale țarii HARTA

13:25, 28.03.2024 - Meteorologii au emis noi atenționari pentru vant puternic și furtuni, valabile pentru joi și vineri in diverse regiuni ale țarii. Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) informeaza ca fenomenele meteorologice vor afecta mai ales nordul și centrul țarii.

Avertisment ANM. Meteorologii au anunțat ploi puternice și posibile ninsori. Ce zone se afla sub atenționare

12:06, 13.03.2024 - Meteorologii au anunțat ca vremea a intrat intr-un proces de racire, iar in urmatoarele doua zile sunt așteptate ploi și exista mari șanse și de ninsori, mai ales in zonele montane inalte. ANM a emis astazi o informare meteo valabila de astazi, de la ora 10.00 pana vineri, 15 martie, la ora 10.00.

Informare meteo emisa de ANM. Val de aer ploi in majoritatea zonelor din Romania, ninsori puternice in zona montana

10:21, 13.03.2024 - Meteorologii anunta ploi, in unele locuri insenate cantitativ, pana vineri dimineata, dar si ninsori in zona monana, la altitudini mai mari de 1.200 de metri.Potrivit ANM, de mierucri, de la ora 10.00, pana vineri la aceeasi ora, vor fi precipitatii in toate regiunile si se vor acumula cantitati de…


Ce parere ai despre aceasta stire?