Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ancheta a stabilit din ce CAUZĂ a ars centrul comercial din centrul Capitalei

Publicat:

O scanteie a fost de ajuns ca sa izbucneasca incendiul produs sambata la un centru comercial din Capitala. Ancheta a stabilit ca au fost incalcate normele antiincendiu.

Totul s-a intamplat pentru ca fumul de la cuptorul localulului fast-food de la parter era evacuat prin sistemul de ventilare al intregii cladiri, iar grasimea depusa a luat foc in cateva secunde. 

Imaginile au fost surprinse de pompierii care au luptat aproape o ora cu flacarile care au cuprins centrul comercial de pe strada Ismail. Focul a distrus exteriorul cladirii si aproximativ 70 de metri patrati din acoperis.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

ULTIMA ORA! Foc de arma in centrul capitalei 

14:31, 20.04.2024 - In parcarea de linga un Centru Comercial din Chișinau, doi agenți ai unei companii private de paza s-au batut cu alți doi barbați, anunța Noi.md cu referire la o sursa din Telegram. Agentul de paza a tras un foc de avertisment in aer. Deocamdata nu se cunoaște de la ce a pornit conflictul.

Malul unui lac din Chișinau, plin de pești morți

14:35, 15.04.2024 - Pe suprafața lacului din Parcul „La Izvor” din sectorul Buiucani al Capitalei au fost observați mulți pești morți, noteaza Noi.md. Autoritațile de mediu s-au autosesizat cu privire la situația creata, a confirmat pentru Noi.md șeful Inspectoratului pentru Protecția Mediului, Ion Bulmaga. Oamenii spun…

Atenție, șoferi! Circulația pe mai multe strazi din centrul capitalei, suspendata maine: Ruta de troleibuz nr.3 va fi redirecționata

09:45, 11.04.2024 - Primaria municipiului Chișinau informeaza ca joi, 11 aprilie 2024, in intervalul orelor: 10:00 – 15:00, va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexei Mateevici, tronsonul cuprins intre strazile Mitropolit G. Banulescu – Bodoni și Sfatul Țarii, in legatura cu necesitatea executarii lucrarilor de reabilitare…

(video) Prinsa cu droguri de 42 000 lei: O femeie din capitala, reținuta in timp ce ascundea dozele intr-un cartier privat

15:36, 08.04.2024 - Un grup de persoane suspectate de trafic de droguri prin intermediul aplicației Telegram a fost deconspirat de ofițerii Direcției combaterea criminalitații organizate a INI și Inspectoratului de Poliție Botanica, sub egida procurorilor Procuraturii mun. Chișinau, Oficiul Botanica.

(video) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

13:45, 08.03.2024 - Astazi, de Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere au organizat un marș feminist in capitala. In legatura cu aceasta Primaria a anunțat despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(live/update) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:25, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

Incendiu la Centrul NATO din Chișinau. Focul a fost pus intenționat, potrivit Ambasadei SUA VIDEO

19:56, 09.02.2024 - Un incendiu a izbucnit la Centrul de Informare și Documentare NATO, amplasat in campusul Universitații de Stat din Moldova (USM). Autoritațile spun ca a fost vorba despre un „act intenționat”.

Mesajul audio difuzat in troleibuzele capitalei, subiect de ancheta a Poliției

17:01, 09.02.2024 - Un mesaj audio difuzat de primarie in ultimele citeva zile in troleibuzele din Chișinau e subiect de ancheta a poliției. In inregistrarea respectiva, reprezentații municipalitații declara ca sint ținta unui atac care urmarește discreditarea instituției. Ofițera de presa de la IGP, Diana Fetco, a confirmat…


Ce parere ai despre aceasta stire?