Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alimentul care îţi provoacă boli GRAVE: Medicii L-AU INTERZIS

Publicat:

Acesta este alimentul care iti provoaca boli grave. Este interzis de specialisti. Il consumi zilnic, dar el iti provoaca un mare rau si duce la contactarea unor boli extrem de grave. Alimentul consumat zilnic de romani provoaca boli cardiace si cardiovasculare.

Vezi AICI despre ce aliment este vorba, dar si sfaturile complete ale medicilor...

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ouale din care nu se poate face maioneza sub nicio forma. Medic: ,,Este complet interzis! Dau o toxiinfecție groaznica”

13:00, 02.05.2024 - Oul este unul dintre cele mai folosite ingrediente in mancaruri in preajma sarbatorilor Pascale.Romanii le folosesc in multe dintre produsele specifice acestei perioade, precum drob, prajituri, dar și in maioneza.Medicii avertizeaza insa ca anumite tipuri de oua nu pot fi consumate crude, din cauza…

Probleme mari in spitale din cauza temperaturilor ridicate. Sute de persoane ajung la urgența zilnic

20:10, 07.04.2024 - Sunt probleme mari in spitale din cauza temperaturilor ridicate. O mulțime de persoane se confrunta cu diferite afecțiuni. Medicii sunt cei mai ingrijorați in contextul in care temperaturile atipice aglomereaza camerele de garda și unitațile de primiri urgente. In acest sens, medicii atrag atenția ca…

Alimentul care iti distruge ficatul mai rau decat alcoolul. Toata lumea il consuma zilnic

12:30, 31.03.2024 - Recent, o noua boala a ajuns in topul afectiunilor care duc la cedarea ficatului. Boala ficatului gras non-alcoolic poate duce la ciroza si la diabet de tip 2. Una dintre principala cauza a aparitiei acestei boli este consumul de zahar, conform healtyfood.com. In urma unui studiu recent s-a descoperit…

Un regim de slabit in voga, periculos pentru sanatate. Medicii avertizeaza ca poate crea probleme grave la inima

18:11, 21.03.2024 - Postul intermitent, unul dintre cele mai in voga regimuri de slabit la ora actuala, poate provoca probleme grave cu inima. Studiul care facut recent a scos la iveala informații ingrijoratoare. Care este explicația specialiștilor.

Ce s-a descoperit in corpul unui barbat care manca zilnic slanina „ușor gatita, necrocanta”. Medicii au ramas uluiți

16:00, 14.03.2024 - Barbatul s-a prezentat la doctor cu migrene, de care suferea saptamanal, insa, dupa o investigație mai amanunțita, medicii au facut o descoperire la care nu se așteptau. Iata despre ce este vorba!

Ce s-a descoperit in corpul unui barbat care manca zilnic slanina prea puțin gatita. Medicii au ramas uluiți

15:55, 14.03.2024 - Barbatul s-a prezentat la doctor cu migrene, de care suferea saptamanal, insa, dupa o investigație mai amanunțita, medicii au facut o descoperire la care nu se așteptau. Iata despre ce este vorba!

Barbat din SUA, ajuns la spital cu migrena, cauzata de tenii. Alimentul care ar fi fost sursa infectarii

12:46, 14.03.2024 - Un barbat din Statele Unite a fost internat la spital, pe motivul unor migrene care se tot agravau. Medicii au descoperit ca durerea era cauzata de larvele de tenie parazite din creier. Cercetatorii sunt de parere ca infectarea s-ar fi produs din cauza consumului unui anumit aliment.

Medicii de familie someaza CNAS sa rezolve urgent problemele grave ale sistemului informatic, care este mai mult blocat

14:00, 10.02.2024 - Colegiul Medicilor din Municipiul București face un apel catre Casa Naționala de Asigurari de Sanatate (CNAS) pentru rezolvarea cu rapiditate a disfuncționalitaților din sistemul SIUI, deoarece perturba activitatea in toate sectoarele medicale.


Ce parere ai despre aceasta stire?