Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adda, prima declaraţie după NUNTĂ! Rochia de mireasă i-a ascuns perfect burta de gravidă

Publicat:

Adda si sotul ei, Catalin, si-au unit, sâmbata, destinele si în fata lui Dumnezeu. Cei doi tineri si-au sarbatorit iubirea cu o petrecere fastuoasa, la piscina, alaturi de oameni dragi.

Adda si Catalin si-au jurat, sâmbata, credinta vesnica în fata lui Dumnezeu. Cei doi îndragostiti au avut alaturi de ei oameni apropiati si si-au sarbatorit iubirea într-un cadru de poveste.

Artista a îmbracat o rochie alba, simpla si larga, care i-a ascuns perfect burta de gravida si care i-a conferit lejeritatea pentru a se bucura din plin de petrecere.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Antonia a imbracat rochia de mireasa. Cum ii sta lui Alex Velea mire, fanii au ramas fara cuvinte

10:05, 24.03.2024 - Imagini savuroase cu Antonia și Alex Velea! Cei doi și-au luat prin surprindere fanii, dupa ce au aparut ca mire și mireasa. Cum i-a stat vedetei in rochie alba. Alex Velea și Antonia, mire și mireasa! Antonia și Alex Velea și-au lasat urmaritorii din mediul online cu gura cascata, dupa ce au publicat…

Vasilica și Amalia Ceterașu și-au sarbatorit gemenii. Au implinit un an. La petrecere au fost prezenți și doi foști concurenți de la Mireasa / FOTO

13:15, 12.03.2024 - Ziua de ieri a fost speciala pentru Vasilica și Amalia Ceterașu. Copiii celor doi, Kevin și Thiago, au implinit un an. Artiștii au organizat o petrecere in cinstea gemenilor, atunci cand le-au taiat moțul.

Ilona Brezoianu, dezvaluiri despre marele eveniment de nunta. Actrița este pregatita sa imbrace rochia de mireasa: "Este indragostita"

11:00, 03.03.2024 - Ilona Brezoianu a facut dezvaluiri despre marele pas de nunta cu iubitul ei. De curand, frumoasa prezentatore de la Antena 1 a precizat cand va avea oc marele eveniment pe care il așteapta toata lumea cu fuletul la gura. Iata ce a declarat Ilona Brezoianu despre acest pas!

Cel mai bogat om din Asia organizeaza o petrecere extravaganta. Zuckerberg, Rihanna și Bill Gates, intre invitați

12:06, 01.03.2024 - Unul dintre cei mai bogați oameni din lume organizeaza o petrecere uriașa inainte de nunta fiului sau. Printre invitați sunt actori, cantareți și oameni de afaceri celebri, precum Mark Zuckerberg, Rihanna și Bill Gates. Nunta va avea loc la vara.

Nunta pentru 24 de ore in showbizul romanesc. A imbracat rochia de mireasa

22:25, 23.02.2024 - Zi importanta pentru Kamara! Solistul s-a casatorit cu iubita lui, Gabriella Nastas, pentru 24 de ore. Pe rețelele de socializare, cantarețul și-a surprins fanii dupa ce s-a afișat cu bruneta, el fiind imbracat intr-un costum elegant, iar ea in rochie alba de mireasa. Kamara s-a casatorit cu Gabriella…


Ce parere ai despre aceasta stire?