Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident grav: Microbuz şcolar, lovit de tren: Patru morţi şi mai mulţi răniţi

Publicat:

Accident feroviar grav. Un autobuz școlar a fost lovit de un tren regional in regiunea Mialas, in apropiere de Perpignan. Din primele informații, bilanțul provizoriu arata ca sunt patru morți și șapte raniți grav.

Victimele sunt pasageri ai autobuzului, care transporta copii cu varste cuprinse intre 13 si 17 ani. Accidentul a avut loc in jurul orei 15:00 GMT la o trecere la nivel cu calea ferata in comuna Millas, in departamentul , in apropiere de granita cu Spania.

Ministrul transporturilor a descris incidentul ca fiind un 'accident teribil' si…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Explozie de gaz intr-un restaurant din Beirut: 8 MORȚI! Victimele au murit asfixiate

00:01, 01.05.2024 - „Opt victime au murit asfixiate in interiorul restaurantului", a declarat agentia oficiala de presa ANI, care a citat pompierii din Beirut.Acestia au stins incendiul izbucnit intr-un mic local din capitala dupa ce "o scurgere de gaz a provocat o explozie in restaurant", a adaugat ANI, citand aceeasi…

Atac rusesc asupra Harkovului. Șase morți și 10 raniți

09:31, 06.04.2024 - Un atac rusesc asupra orașului Harkov, al doilea oraș ca marime din Ucraina, a ucis șase civili și a ranit 10 persoane sambata dimineața, au declarat oficiali regionali, citați de Reuters.

Israelul a lovit Siria. Zeci de morți și raniți dupa atacurile din Alep

08:15, 29.03.2024 - Loviturile israeliene asupra orașului Alep, in nordul Siriei, vineri dimineața, au ucis 38 de persoane, inclusiv cinci membri ai grupului armat libanez Hezbollah, au declarat doua surse de securitate citate de Reuters.

Ungaria: 4 morți și 8 raniți, intr-un accident la o cursa auto. VIDEO

17:51, 24.03.2024 - Patru oameni au murit si alti cel puțin opt au fost raniti duminica in Ungaria, dupa ce un vehicul care participa la un raliu a iesit de pe traseu si a intrat in spectatori, au anuntat autoritatile. Accidentul s-a produs intre orasele Labatlan si Bajot din regiunea Komarom Esztergom (nord). Reuters…

Un camion a intrat intr-un baraj de poliție, in Spania: sunt 6 morți și 3 raniți

14:10, 19.03.2024 - Șase oameni, printre care doi membri al Garzii Civile, au murit marți, in apropiere de Sevilla, dupa ce un camion a intrat intr-un baraj de poliție, a anuntat guvernul regiunii Andaluzia, care a vorbit despre un accident.

Cel puțin 16 morți și peste 70 de raniți dupa un atac cu rachete asupra Odesa

18:25, 15.03.2024 - Rusia a lansat vineri rachete balistice asupra infrastructurii civila din orașul ucrainean Odessa, port la Marea Neagra, ucigand cel puțin 16 persoane și ranind peste 70, in cel mai sangeros atac al Moscovei din ultimele saptamani, au declarat oficiali ucraineni, relateaza Reuters.

31 de morti dupa ce un autobuz a cazut de pe un pod

06:35, 28.02.2024 - In total, 31 de persoane si-au pierdut viata si zece au fost ranite, dintre care unele grav, cand un autobuz care transporta calatori spre Burkina Faso a cazut de pe un pod, marti, in sud-estul Mali, a anuntat Ministerul Transporturilor, noteaza AFP. „Un autobuz (…) care transporta malieni si cetateni…

Cel putin trei morti si 12 raniti in bombardamente ale fortelor ruse in apropiere de Donetk

09:50, 14.02.2024 - Trei persoane, printre care un copil, au fost ucise si 12 ranite in noaptea de marti spre miercuri in timpul bombardamentelor fortelor ruse asupra orasului ucrainean Selidov, situat in apropiere de Donetk, au anuntat autoritatile locale, transmit AFP si Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?