Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident grav în Peru: 18 oameni şi-au pierdut viaţa într-o prăpastie

Publicat:

Accident grav in Peru. 18 oameni au murit, iar alti sapte au fost raniti dupa ce autobuzul in care erau s-a prabusit intr-o prapastie adanca de 50 de metri.

Accidentul a avut loc intr-o provincie din apropierea capitalei Lima. Autoritatile locale au declarat ca tragedia s-a produs din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

Accidentele rutiere sunt frecvente in Peru, in special din cauza drumurilor serpuitoare si a numeroaselor prapastii. Potrivit datelor oficiale, 52 de oameni au murit in perioada 30 iunie - 6 iulie, in accidente rutiere

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in prima zi de Paște: Doi oameni au murit, din cauza unui șofer cu permisul suspendat

14:55, 05.05.2024 - Doua persoane au murit duminica dupa ce mașina in care se aflau s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. Șoferul avea dreptul de a conduce anulat.Accidentul s-a petrecut pe DJ 221, in județul Braila.

Accident rutier cumplit, in Joia Mare. Doi oameni au murit, in Argeș

16:50, 02.05.2024 - Un accident rutier cu urmari cumplite s-a produs, joi, in județul Argeș. Echipajele de prim-ajutor au intervenit de urgența la locul nenorocirii, dar, din pacate, doi oameni nu au putut fi salvați. Accidentul rutier cu urmari grave a avut loc joi, pe DN 65A, in comuna Caldararu, din județul Argeș. Doua…

Tragedie in Vaslui. Un barbat a murit strivit de un zid de beton. Accidentul s-a produs sub ochii ingroziți ai fiului sau

18:15, 22.04.2024 - Tragedie de proporții in Vaslui! Un barbat a murit strivit de un zid de beton, in timp ce munceala propria casa. Barbatul s-a stins din viața sub privirea ingrozita a fiului sau, care a incercat sa ai salveze viața. Nici eforturile medicilor nu au fost suficiente pentru a supraviețui.

Furtuna Nelson face dezastru in Europa. Patru oameni au murit in ultimele ore. Ce șanse sunt sa afecteze Romania

22:10, 29.03.2024 - Furtuna Nelson a aparut in Europa și face dezastru intr-o mulțime de locuri. Pana in acest moment, patru oameni au murit, dupa ce s-au inecat in valurile uriașe. Autoritațile se așteapta ca numarul victimelor sa creasca. Iata ce șanse sunt sa vina și in Romania.

Tanar roman, mort pe autostrada in Germania

13:16, 16.03.2024 - Sfarșit tragic pentru un tanar roman de 29 de ani. Barbatul a murit in cabina camionului cuprins de flacari, dupa un accident devastator pe o șosea din Germania.   Accidentul s-a produs joi tarziu dupa-amiaza, in jurul orei 17.15, pe o autostrada din Germania. Trei camioane s-au izbit violent din cauza…

Cum a izbucnit incendiul din Valencia in care au murit 10 oameni. Autoritațile cu identificat cauza

08:55, 12.03.2024 - Un incendiu tragic care a avut loc la Valencia, la sfarșitul lunii februarie, s-a soldat cu pierderea a 10 vieți, dupa ce flacarile au cuprins in cateva minute un bloc de locuințe. La doua saptamani dupa tragedie, cauza incendiului a fost dezvaluita.

Incendiu uriaș intr-un bloc din China. 15 oameni au murit, peste 40 au fost raniți

15:45, 24.02.2024 - Un incendiu uriaș a izbucnit intr-un bloc turn din Nanjing, un oraș cu peste opt milioane de locuitori din estul Chinei. 15 oameni au murit și peste 40 au fost raniți. Autoritațile au deschis o ancheta.

Mai multe cazuri de infecții respiratorii decat sezoanele precedente. 14 oameni au murit din cauza gripei, saptamana trecuta

17:00, 15.02.2024 - Saptamana trecuta, 5-11 februarie, incidenta infectiilor respiratorii a depasit nivelul mediu calculat pentru ultimele sezoane, a anunțat INSP. Au fost inregistrate 14 decese noi din cauza gripei.


Ce parere ai despre aceasta stire?