Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A ajuns la vârstă de 117 ani consumând zilnic un aliment banal

Publicat:

este cea mai batrâna femeie din lume. Ea a împlinit pe 29 noiembrie 2016 vârsta de 117 ani si se simte foarte bine.

 Femeia nu sufera de nici o boala grava, desi a supravietuit celor doua razboaie mondiale.

Femeia sustine ca a ajuns la aceasta vârsta venerabila pentru ca a mâncat 3 oua în fiecare zi.



Emma a consumat zilnic un ou preparat si doua crude de când doctorul i-a prescris aceasta dieta, pe când avea 20 de ani, când a fost diagnosticata cu anemie.

Femeia a…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Joe Biden a povestit ca unchiul sau ar fi fost mancat de canibali și a ajuns din nou ținta ironiilor

09:25, 19.04.2024 - Presedintele american Joe Biden a provocat stupoare joi dupa ce a povestit o istorie de familie, pe cea a unchiului sau, despre care a spus ca ar fi fost devorat de canibali in Noua Guinee, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Stupoare la Washington: Reacția republicanilor dupa ce Joe Biden a spus ca unchiul sau a fost mancat de canibali

00:06, 19.04.2024 - Joe Biden a provocat stupoare joi dupa ce a povestit o intamplare de familie, cea a unchiului sau, care ar fi fost devorat de canibali in Noua Guinee in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, relateaza AFP, potrivit news.ro.

O romanca a mancat timp de o saptamana cu 74 de lei. Cum a aratat meniul zilnic

16:10, 08.04.2024 - O romanca a dorit sa faca un experiment și a pregatit timp de o saptamana mancare cu un buget redus. Femeia a atras atenția asupra faptului ca meniul incropit de ea a fost ieftin, dar nu și foarte sanatos.

Suplimentul zilnic de fibre poate imbunatați funcția creierului la adulții in varsta, potrivit unui studiu recent

15:55, 01.04.2024 - Nutriționiștii au demonstrat, recent, ca sanatatea intestinala și sanatatea creierului pot fi imbunatațite cu ajutorul unor suplmente. Noi cercetari arata un supliment de fibre ar putea fi folosit pentru a imbunatați funcția creierului la adulții in varsta.

O calugarita in varsta de 107 ani, distinsa cu Ordinul „Preasfanta Treime”. A fost directoarea Scolii Primare „Maica Domnului” din Cluj-Napoca in anii de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial.

19:06, 12.03.2024 - O calugarita in varsta de 107 ani, fosta invațatoare la Cluj, a fost distinsa cu Ordinul „Preasfanta Treime”, cea mai inalta distinctie a Bisericii Romane Unite cu Roma Greco-Catolica.

Dieta Dianei Munteanu, in varsta de 45 de ani. La ce nu renunta vedeta, care a fost dur criticata pentru felul in care arata. „Mananc și zilnic daca am pofta”

17:46, 05.03.2024 - Diana Munteanu are 45 de ani, iar in ultimii ani a slabit foarte mult. Cei care o cunosc i-au atras atenția și au intrebat-o daca este anorexica, insa, vedeta a explicat ca se simte foarte bine in pielea ei, chiar daca este atat de slaba.Diana Munteanu explica faptul ca nu renunța la un produs pe care…

Neurochirurgul Vlad Ciurea a dezvaluit cata apa trebuie sa bem zilnic: 'Cu cat inaintam in varsta, devenim tot mai acizi'

18:21, 14.02.2024 - Cunoscutul neurochirurg Vlad Ciurea a dezvaluit ce cantitate de apa trebuie consumata zilnic pentru a avea o viața sanatoasa. ”La apa, trebuie bauta apa continuu, cel puțin 2 litri de apa pe zi, poate și mai mult, pentru ca, cu cat devenim mai in varsta, din nefericire, cu atat pH-ul nostru se schimba…

Trucul care te ajuta sa scapi de gustul sarat al branzei. Unde trebuie pusa pentru a fi buna de mancat

10:45, 09.02.2024 - In cazul in care ai cumparat branza, iar acest aliment ți se pare ca este mult prea sarata pentru preferințele tale, exista o metoda buna prin care ii poți schimba gustul. EI bine, acest truc te va scapa imediat de excesul de sare și rezultatul va fi un aliment perfect. Iata ce trbeuie sa faci daca…


Ce parere ai despre aceasta stire?