Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

11 idei originale de cadouri pentru Crăciun în 2017 la care nu te-ai gândit

Publicat:

se daruiesc multe cadouri celor dragi, aceasta tradiție amintește de darurile aduse de magi, de Sarbatoarea Nașterii Domnului. Inainte de Craciun ai foarte multe treburi de facut. De aceea este bine sa iți faci o parte din cumparaturi din timp, cu diferite cadouri pentru prieteni sau pentru fiecare ruda in parte. Trebuie sa... -ul 11 idei originale de cadouri pentru Craciun in 2017 la care nu te-ai gandit apare prima data in TaBu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Simona Halep, despre momentul in care a aflat ca a fost depistata pozitiv: Nu m-am gandit niciodata ca pot trai asa ceva

09:40, 04.05.2024 - Simona Halep povesteste, intr-un interviu pentru Tennis Channel, despre momentul in care a fost depistata pozitiv si starea ei de spirit din timpul suspendarii, noteaza news.ro.Ea a comparat socul anuntului depistarii cu o substanta interzisa cu impactul cu un camion.

Tineri reținuți pentru ca jefuiau varstnici: le ofereau cadouri și le furau bunurile

14:16, 08.04.2024 - Doi tineri din Constanța au fost reținuți dupa ce au jefuit mai multe persoane varstnice sub pretextul oferirii de cadouri sau alte bunuri. Aceștia atacau persoanele in varsta care locuiau singure, informeaza Agerpres. 

Sinner, dupa ce a caștigat Miami Open: Nu m-am gandit niciodata ca voi ajunge numarul 2 mondial

14:35, 01.04.2024 - Tenismenul Jannik Sinner a declarat ca se bucura de fiecare clipa a inceputului sau bun de sezon, dupa ce a caștigat duminica Miami Open. Italianul i-a depașit pe Daniil Medvedev in semifinale și pe Grigor Dimitrov in finala, urcand pe locul 2 mondial.

Planuri Generale originale ale orașului Chișinau vor fi mutate de la Primaria Capitalei

19:20, 20.03.2024 - Primaria municipiului Chișinau iși exprima angajamentul fața de conservarea și promovarea patrimoniului cultural și istoric al orașului, noteaza Noi.md. „In acest sens, dorim sa informam despre o inițiativa importanta privind protejarea și transferul unor Planuri Generale originale ale orașului Chișinau,…

Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Romane, despre rezultatele simularii de la Evaluarea Naționala. „Faptul ca aproape 60% din elevii de clasa a VIII-a n-au reușit sa obțina nota de trecere la matematica da de gandit”.

11:50, 02.03.2024 - Doar 42% dintre elevi au luat peste 5 la matematica la simularea examenului de Evaluare Naționala. Președintele Academiei Romane, clujeanul Ioan Aurel Pop, apreciaza ca studiul matematicii trebuie „simplificat”.

Idei de cadouri originale si personalizate pentru toate mamicile, de Ziua Femeii 2024

09:40, 20.02.2024 - Te gandesti ce o sa i oferi mamei tale in dar, de Ziua Femeii, in acest an Nu este intotdeauna usor sa alegi un cadou pentru mamici, dar te putem ajuta in acest sens, respectiv sa gasesti un cadou parfumat pentru mama ta in functie de buget.Fa un cadou unic pentru mama ta, cum ar fi de pilda un parfum…

Ancheta dupa ce un primar baut care a facut accident a fost testat abia dupa trei ore

21:25, 09.02.2024 - Primarul unei comune din județul Cluj s-a urcat beat la volan și a provocat un accident. Acesta a fost testat cu etilotestul de polițiști abia dupa trei ore de la impact. IPJ Cluj a demarata o ancheta interna , noteaza Stiridecluj.ro. Accidentul a avut loc pe un drum comunal din Maguri-Racatau, unde…


Ce parere ai despre aceasta stire?