Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zlatan se întoarce! Suedezul joacă împotriva echipei la care a debutat

Publicat:

se intoarce in orasul sau natal. Nu singur, ci cu . va evolua impotriva lui Malmo, in Grupa A a , in aceasta seara, de la ora 21.45. Ibra este entuziasmat ca va juca impotriva echipei la care a debutat in fotbal.

va evolua cu PSG împotriva echipei la care și-a început cariera.

În urma cu 14 ani, Ibra pleca de la Malmo FF la Ajax și începea o ascensiune fulminanta în fotbalul european. Pentru jucatorul de 34 de ani acesta este un moment de împlinire.

Seara…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fotbalul e nedrept uneori, afirma Luis Enrique (PSG), dupa ratarea calificarii in finala Champions League

10:50, 08.05.2024 - Antrenorul Luis Enrique considera ca "fotbalul este uneori nedrept", dupa ce echipa sa, Paris Saint-Germain, a ratat calificarea in finala Ligii Campionilor, dupa ce a expediat de sase ori mingea in bara, in dubla confruntare cu Borussia Dortmund din penultimul act al acestei competitii, potrivit Agerpres.

Borussia Dortmund e prima finalista a Ligii Campionilor la fotbal dupa 1-0(0-0) cu PSG

01:50, 08.05.2024 - Borussia Dortmund s-a calificat in finala Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a invins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (0-0), marti seara, pe Parc des Princes, in mansa secunda a semifinalelor, conform agerpres.ro. Borussia, invingatoare si in tur cu 1-0, a castigat in Hexagon prin golul…

Petrolul Ploiești, victorie impotriva echipei Oțelul Galați, in faza play-out a Superligii

18:06, 05.05.2024 - Petrolul Ploiești a marcat o victorie importanta impotriva echipei Oțelul Galați. Scorul a fost de 2-1, intr-o partida tensionata desfașurata duminica, pe teren propriu, in cadrul etapei a opta a fazei play-out a Superligii de fotbal.

Dortmund: 'Stim ca va fi o alta poveste peste sase zile', a spus Terzic dupa victoria cu PSG

10:50, 02.05.2024 - "Stim ca va fi o alta poveste peste sase zile", in returul din capitala Frantei, a declarat antrenorul echipei germane de fotbal Borussia Dortmund, Eric Terzic, dupa victoria cu 1-0 impotriva lui Paris Saint-Germain in mansa intai a semifinalelor Ligii Campionilor.

Romania a debutat cu o victorie la Mondialul Under-18, 3-2 cu Croatia

22:40, 17.04.2024 - Selectionata Romaniei a invins echipa Croatiei cu scorul de 3-2 (0-1, 2-1, 1-0), miercuri, in prima zi a Campionatului Mondial de hochei pe gheata Under-18, Divizia a II-a, Grupa A, de la Sosnowiec (Polonia), potrivit Agerpres.

Paris Saint-Germain a invins-o pe FC Barcelona cu 4-1 si s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor

01:25, 17.04.2024 - PSG a reușit calificarea in semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a caștigat confruntarea cu FC Barcelona la scorul de 4-1 (1-1), marti seara, in deplasare, in mansa secunda a sferturilor de finala

Nasser Al-Khelaifi: Kylian Mbappe este unul dintre cei mai buni jucatori din lume

10:00, 06.03.2024 - Presedintele clubului Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, a declarat, marti seara, ca atacantul Kylian Mbappe este unul dintre cei mai buni jucatori din lume, dupa ce acesta a marcat de doua ori la meciul cu Real Sociedad, din returul optimilor Ligii Campionilor, potrivit news.ro "Kylian este…

Real Sociedad sufera o noua infrangere inaintea meciului crucial cu Paris Saint-Germain in Liga Campionilor

18:15, 02.03.2024 - Echipa Real Sociedad a suferit al doilea esec consecutiv in campionatul de fotbal al Spaniei, sambata, pe terenul formatiei Sevilla FC (scor 2-3), cu cateva zile inaintea duelului cu Paris Saint-Germain din mansa secunda a optimilor de finala ale Ligii Campionilor. Gazdele s-au impus prin dubla atacantului…


Ce parere ai despre aceasta stire?