Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Botezul cailor s-a lăsat cu bătaie pentru bietele animale. „Lasă-l, bă, că-l omori“

Publicat:

O traditie anuala de Boboteaza s-a transformat intr-un circ. „”, eveniment care are loc in comuna damboviteana Visina, s-a transformat, duminica, intr-o bataie generala a cailor.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bataie la Dedulești intre fanii lui „U” și suporterii lui UTA! Scandal și pe „Arcul de triumf”, startul a fost amanat (VIDEO)

20:05, 08.03.2024 - Bataie la Dedulești, localitatea din apropiere de Pitești recunoscuta pentru mititeii foarte… mari. Intr-o parcare din cunoscuta localitate s-au intalnit fanii echipei Universitatea Cluj și... The post Bataie la Dedulești intre fanii lui „U” și suporterii lui UTA! Scandal și pe „Arcul de triumf”, startul…

Un avion care zbura spre Kutaisi a aterizat in Romania din cauza unei batai intre georgieni și ruși

18:05, 05.03.2024 - Un avion al companiei Wizz Air care zbura din orașul german Memmingen catre orașul georgian Kutaisi a aterizat de urgența in Romania. Motivul aterizarii a fost un conflict intre pasageri in timpul zborului, care s-a transformat intr-o bataie fizica. Sursele publicației spun ca a avut loc un conflict…

Scandal in zona Fratelia din Timișoara. Doi barbați s-au luat la bataie

21:10, 27.02.2024 - Polițiștii timișoreni au fost chemați, marți seara, sa aplaneze un conflict izbucnit intre doi barbați pe strada Bujorilor. Cel de la care a plecat totul a fost incatușat. Intre cei doi existau neințelegeri mai vechi care au degenerat acum.

Crescatori de animale, terorizați de hoți. Caine ciobanesc, snopit in bataie de catre un individ cu toporul VIDEO

14:35, 22.02.2024 - O familie de crescatori de animale din județul Galați este terorizata de hoți. Doi indivizi mascați și cu topoare au intrat in ferma, au ranit un caine ciobanesc și au furat mai multe animale și pasari.

Tanar snopit in bataie, de doi barbați care au coborat dintr-o mașina

17:55, 21.02.2024 - Un tanar in varsta de 23 de ani, din Matasari, județul Gorj, a fost snopit in bataie de doi barbați, care au coborat dintr-o mașina dupa ce au lovit intenționat autoturismul in care se afla victima impreuna cu un alt barbat.

Moroșanu și Zmarandescu, aproape de bataie la Survivor All Stars! Scene incredibile: „Sa-i dau un cap in gura?” » De unde a pornit totul: „Imi pare rau ca nu l-am lasat sa te bata!”

12:45, 16.02.2024 - Catalin Moroșanu (39 de ani) și Catalin Zmarandescu (51 de ani) au fost aproape de bataie in episodul 15 de la Survivor All Stars. Cei doi luptatori au avut nervii intinși la maxim dupa o cearta aprinsa cu Iancu Sterp, fratele manelistului Culița Sterp, care evolueaza in echipa Razboinicilor. Faimoșii…

[BREAKFAST] Un concurs de frumusețe pentru pisici s-a terminat cu bataie. Președinta juriului a fost atacata de o felina.

13:21, 14.02.2024 - Un concurs de frumusețe pentru pisici, organizat in statul american Arizona, s-a transformat intr-un incident neobișnuit care a starnit amuzamentul și surprinderea participanților. Conflictul nu a izbucnit intre feline, ci intre o concurenta și președinta juriului. Femeia s-a declarat „invinsa” in fața…


Ce parere ai despre aceasta stire?