Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trei zodii de femei cu IQ ridicat, care vor avea o carieră plină de succes! Norocul e de partea lor

Publicat:

Nativele a trei zodii sunt norocoasele zodiacului atunci cand vine vorba de IQ ridicat. E adevarat, zodiile nu se pot clasifica in inteligente sau mai putin inteligente, Insa fiecare zodie are un anumit tip de inteligențǎ. Trei zodii de femei cu IQ ridicat, care vor avea o cariera plina de succes! Norocul e de partea lor.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doua zodii feminine care au noroc la bani in a doua jumatate a lunii mai. Nativele au reușite și in cariera

19:15, 09.05.2024 - Urmatoarea perioada vine cu succes pe plan financiar și in cariera pentru doua zodii feminine. Nativele vor face schimbari importante in viața lor și vor ieși din zona de confort. De altfel, pot sa apara și noi oportunitați de care ar trebui sa profite.

Trei zodii feminine care au noroc triplu in luna mai. Vor avea succes in cariera, la bani și in dragoste

08:25, 17.04.2024 - Meritele le sunt, in sfarșit, rasplatite. Pentru trei zodii feminine, urmeaza o perioada cu reușite pe toate planurile. Sunt incurajate sa faca schimbari majore in viața lor și sa iși duca la final și acele planuri pe care poate le-au amanat.

Știrile Antena Stars. Ce avere a acumulat Adriana Lima de-a lungul anilor. Are o cariera de succes in modeling

16:55, 05.04.2024 - Adriana Lima s-a facut remarcata inca de la 13 ani și a ajuns sa aiba o cariera de model pe plan internațional. A activat la Victoria's Secret timp de 19 ani, iar popularitatea sa a crescut major. De-a lungul anilor a avut și numeroase proiecte care i-au rotunjit veniturile in conturi.

Cine o ajuta pe Alexia Eram sa aiba o cariera de succes in mediul online. „Sa fie alaturi de mine 24 din 24”

14:50, 23.03.2024 - Alexia Eram, in varsta de 23 de ani, are o cariera de succes in mediul online, unde a adunat un numar impresionant de fani. Fiica Andreei Esca este implicata in tot felul de proiecte, astfel ca a fost nevoita sa-și angajeze o echipa pentru a prelua din responsabilitați, dar și pentru ca aparițiile sale…

Femei de succes. Narcisa, șoferița care iți zambește de la volanul unui autobuz electric. „Imi place ceea ce fac și o fac cu bucurie!”

19:56, 07.03.2024 - Narcisa este șofer profesionist și transporta in siguranța, zilnic, mii de calatori din municipiul Cluj-Napoca, la volanul unui autobuz electric. „Ma mandresc cu ceea ce fac”, recunoaște aceasta și recomanda doamnelor sa imbrațișeze cu incredere o meserie revendicata in mod tradițional de barbați.

„Femei de succes-Performanța la superlativ” pentru a-XIII-a oara. Primaria Suceava sprijina evenimentul devenit unul de tradiție cu suma de 40.000 de lei

15:45, 05.03.2024 - Teatrul Municipal ”Matei Vișniec” Suceava gazduiește miercuri, 6 martie, incepand cu ora 17.00 evenimentul ”Femei de succes – Performanța la superlativ”, care a devenit unul de tradiție și care a ajuns la cea de-a XIII-a ediție. Evenimentul se realizeaza in urma unui parteneriat intre Asociația ”Multicare”…

Avertismentul specialiștilor in privința tinerilor fotbaliști: „Un efort brutal! Nivelul ridicat de exigența le scurteaza cariera” + „E frapant ca cele mai multe cluburi nu fac asta”

13:05, 05.03.2024 - Accidentarea suferita de Pedri, mijlocașul de 21 de ani de la Barcelona, redeschide o mai veche discuție despre suprasolicitarea la care sunt expuși fotbaliștii tineri. Publicația spaniola Marca a stat de vorba cu specialiști, care au evidențiat problemele cu care se confrunta puștii cu un start precoce…

Trei zodii feminine care au noroc triplu in luna martie. Au succes in cariera, la bani și pot sa iși gaseasca marea dragoste

19:16, 25.02.2024 - Aceasta primavara aduce schimbari importante pentru trei zodii feminine. Au noroc la bani, in cariera, iar pentru nativele singure, poate fi momentul ideal in care pot sa inceapa noi relații. Nativele care au succes in luna martie.


Ce parere ai despre aceasta stire?