Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trei profesoare din Satu Mare au ajuns acasă, după cutremurul din Turcia. Mărturie emoționantă: „Nu credeam că ne vom mai întoarce de acolo”

Publicat:

Au trecut prin mari emoții, iar acum sunt recunoscatoare ca au reușit sa ajunga acasa, la cei dragi. Trei cadre didactice din , surprinse de cutremur, in Tucia, in orașul Adana, unde se aflau in cadrul unui program educațional, au ajuns cu bine acasa. Marturia uneia dintre profesoare: Hotelul nostru a ramas ca prin […] The post Trei profesoare din au ajuns acasa, dupa cutremurul din Turcia. Marturie emoționanta: „Nu credeam ca ne vom mai intoarce de acolo” first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi ofițeri ai CNA au revenit acasa cu 3 medalii de aur de la Campionatul European de Lupta Universala din Turcia

18:25, 29.04.2024 - Alexandru Chilimciuc și Gheorghe Drucioc sunt cei doi ofițeri ai Centrului Național Anticorupție care au urcat pe podium la Campionatul European de Lupta Universala, desfașurat in perioada 24-29 aprilie la Erdemli/Mersin, Turcia.

„Intoarce-te acasa la tine”. Spaniolii protesteaza impotriva supraturismului. Masurile luate de localnici ca sa descurajeze turistii sa le mai „calce pragul”

07:05, 19.04.2024 - Protestele spaniolilor impotriva supraturismului au devenit din ce in ce mai dese si numeroase. Localnicii destinatiilor celebre precum insulele Canare, Barcelona sau Malaga apeleaza la tot felul de masuri ca sa descurajeze turistii sa mai viziteze aceste locuri, scrie observatornews.ro .

Experiența unei profesoare care s-a dus in Dubai ca sa mediteze copiii miliardarilor. „Mi-a dat 3.000 $ ca sa-i fac tema pentru acasa”

15:40, 15.04.2024 - O profesoara care și-a dorit sa faca o schimbare și sa caștige mai bine a decis sa mearga in Dubai, ca sa mediteze copiii milionarilor de acolo. Ea a povestit pentru Business Insider ce experiențe a avut predand și locuind in Emiratele Arabe Unite.

Marturia unui barbat pacalit de Florin Salam cu 10.000 de euro: Am fost și la el acasa și nu ne-a mai raspuns

12:41, 14.03.2024 - Digi24 a obținut in exclusivitate declarația unui barbat care il acuza pe cunoscutul manelist Florin Salam, reținut joi pentru 24 de ore pentru inșelaciune. I-ar fi dat 10.000 de euro ca sa cante la nunta fiului sau, dar cantarețul nu a participat la eveniment și nici n-a mai raspuns la telefon.

“EcoGames in my Curriculum”– ultima mobilitate a proiectului desfașurat in parteneriat Erasmus+ de Colegiul Tehnic CF “Unirea” din Pașcani

19:50, 04.03.2024 - Ultima intalnire transnaționala din proiectul Erasmus+ “EcoGames in my Curriculum” a avut loc in Turcia, la Adana, in perioada 19-23 februarie 2024. Alaturi de partenerii din Polonia, Letonia, Italia și Turcia, au participat la activitațile proiectului profesorii Elefteriu Crina și Cretu Valerica. Pe…

Rafila, stapan peste Sanatatea bolnava! Pacienții vin la spital cu medicamente de acasa

16:40, 22.02.2024 - Puși in fața crizei din sistem, managerii spitalelor au ajuns sa ia masuri disperate. De exemplu, spitalul din Targoviște cauta medici pe stalpii din București, iar la numarul de telefon raspunde chiar directorul de ingrijiri. Florin Gheorghe spune ca, deși s-au mai organizat concursuri in trecut, nu…

A fugit la manastire pentru ca nu mai suporta jignirile parinților sai alcoolici. Ce s-a intamplat cu fata, dupa ce a fost gasita

20:45, 18.02.2024 - Femeia din comuna Satu Mare a sunat la numarul unic de urgenta 112 pentru a reclama disparitia de acasa a fiicei sale, in varsta de 23 de ani.Cand au ajuns la casa acesteia, polițiștii au constatat ca femeia consumase alcool, insa a reușit sa le ofere informații importante precum faptul ca fata lor…


Ce parere ai despre aceasta stire?