Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tocăniță de năut cu dovlecel

Publicat:

In perioada de post cea mai cautata mancare și cea mai gustoasa este tocanița de naut cu dovlecel. De multe ori bucatarii raman fara idei atunci cand vine vorba sa diversifice felurile de mancare. O alternativa pentru cei care țin post este mancarica de tocanița de naut cu dovlecel. Ce mancam in post De multe ori in perioada de post ramanem in pana de idei. Poate ca multe rețete le inventam sau incercam sa diversificam pentru a mai ieși din cotidian. O alternativa delicioasa, la indemana oricui, gatita de gospodine acasa este tocanița de naut cu dovlecei. Pentru o astfel de rețeta avem nevoie…

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce ar trebui sa faci, conform datei de naștere, pentru mai mulți bani in a doua jumatate a lui 2024. Detaliul din numerologie de care sa tii cont

17:36, 06.05.2024 - V-ați gandit vreodata cat de mult va poate influența data nașterii modul in care atrageți banii? Ei bine, exista o stransa legatura, dar trebuie sa țineți cont de anumite detalii. Pe baza analizei cifrelor, puteți afla ce va rezerva destinul in ceea ce privește partea financiara. Cum puteți atrage bani…

Rețete de ”furnici in copac” – cum se prepara

12:00, 21.04.2024 - ”Furnici in copac” este un preparat tradițional chinezesc - Ma Yi Shang Shu - care a devenit foarte apreciat și pe plaiurile mioritice și este indragit de copii și adulți deopotriva. Preparatul poate fi facut dupa rețeta originala sau poate fi adaptat dupa propriile preferințe. Descopera, așadar, idei…

Un preparat gustos si versatil, branza de caju

19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…

Parjoale de orez de post: rețeta buna și simpla

10:35, 12.04.2024 - Pentru cei care respecta Postul Mare sau nu folosesc deloc produse din carne, va oferim o rețeta de parjoale de post. Astfel de cotlete de orez cu legume pot fi consumate la pranz, la cina, cu sau fara garnitura. Ingrediente Orez cu bob rotund – 150 g de crupe sau 400 g de orez fiert.Morcovi – un morcov…

Hummus cu lipii grecesti

00:30, 08.03.2024 - Ingrediente: HUMMUS: 1 conserva mica de naut fiert 2 catei de usturoi 2 linguri de ulei de masline 2 linguri de tahini (pasta de susan) 1 lingurita de sare 1 lingurita de piper macinat sucul de la o jumatate de lamaie Se scurge nautul din conserva, pastrand lichidul. Adaugati intr-un blender ingredientele…

Mancare de mazare cu pui: o idee buna de pus in practica pentru masa de pranz. Sfaturi pentru un gust intens

23:21, 02.03.2024 - Acest fel de mancare este perfect pentru orice perioada in care nu ai prea mult timp pentru gatit, pentru ca se prepara destul de repede. Nu dureaza mai mult de 30-40 de minute pentru a pune toate ingredientele laolalta, iar rezultatul este un preparat delicios pe care intreaga familie il va indragi.Un…

Cateva sfaturi de la ANPC pentru Sf. Valentin și Dragobete

11:15, 11.02.2024 - Directorul general al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) Paul Anghel a transmis, duminica, intr-o postare pe Facebook, recomandari pentru consumatori, in contextul in care se apropie Sf. Valentin – 14 februarie si Dragobetele – 24 februarie, ”sarbatori ale iubirii, ocazii in…


Ce parere ai despre aceasta stire?