Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tânărul din Craiova arestat pentru propagandă ISIS, acuzat de colegul de celulă că încearcă să-l convertească

Publicat:

Colegul de celula al tanarului din Craiova, acuzat de propaganda ISIS, a cerut sa fie mutat motivand ca incearca sa-l convinga sa se converteasca la islamism, au declarat pentru Mediafax surse judiciare. Colegul de celula al lui Constantin ... Post-ul Tanarul din Craiova arestat pentru propaganda ISIS, acuzat de colegul de celula ca incearca sa-l converteasca apare prima data in GAZETA de SUD .

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Medicul chirurg din Craiova acuzat ca a ucis patru pacienți ramane sub control judiciar. I s-a cerut o pedeapsa mai drastica

15:10, 03.05.2024 - Alin Demetrian, fostul manager al Spitalului de Urgența din Craiova, a fost acuzat ca ar fi intervenit chirurgical in cazul unei paciente, deși se afla sub control judiciar, iar magistrații dispusesera in cazul sau ca nu-și mai poate desfașura activitatea de medic chirurg.

Profesorul de la Liceul Lucian Blaga din București, acuzat ca avea o idila cu o eleva, arestat preventiv

14:35, 13.04.2024 - Profesorul in varsta de 62 de ani din București, acuzat ca ar avea o relație cu o eleva, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.Profesorul de 62 de ani de la Liceul Teoretic "Lucian Blaga” din Capitala, a fost arestat pentru 30 de zile.

Fiul Dianei Șoșoaca iși acuza tatal vitreg (video)

11:40, 09.04.2024 - Acuzat de tatal vitreg ca este alcoolic, ca se drogheaza și ca fura bani de la mama sa, fiul Dianei Șoșoaca a ținut sa faca precizari. „Sunt chestii doar ca sa se scoata el. Incearca sa invinuiasca și pe altcineva ca știe ca este responsabil pentru multe fapte penale“, spune Andrei Dumitrescu. Fotbalist…

Luis Rubiales a fost arestat la Madrid. Fostul președinte al Federatiei Spaniole de Fotbal e acuzat de corupție

14:50, 03.04.2024 - Luis Rubiales a fost arestat de politia spaniola imediat ce a aterizat la Madrid, miercuri dimineata. Fostul presedinte al Federatiei Spaniole de Fotbal (RFEF) este anchetat pentru presupuse fapte de coruptie, informeaza El Mundo, preluat de News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?