Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Surse: Ludovic Orban și Teodor Atanasiu țintesc Primăria Capitalei în 2016

Publicat:

Doi din cei mai importanți prim- vicepreședinți ai PNL au planuri mari privind alegerile locale din 2016 și vizeaza o candidatura pentru Primaria Capitalei la anul.

In primul rand este vorba de prim- vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, cel care pare sa aiba planuri indraznețe pentru 2016.

Potrivit informațiilor deținute de PSnews.ro, Orban și-a anunțat, in interiorul partidului, intenția de a candida pentru Primaria Capitalei la alegerile locale din 2016.
Pe langa Ludovic Orban, la o candidatura pentru Primaria Capitalei ravnește și Teodor Atanasiu, cel care conduce, in…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

USR trimite Corpul de Control la soția lui Catalin Cirstoiu

08:30, 29.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu ii cere ministrului Sanatații, Alexandru Rafila, printr-o interpelare parlamentara, sa trimita Corpul de Control pentru a ancheta felul in care soția fostului candidat la primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, ar folosi un ecograf de la spitalul Universitar, scrie Inpolitics.…

Val de morți suspecte la Spitalul Sf. Pantelimon din București. Ministrul Sanatații trimite Corpul de Control

14:40, 11.04.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a declarat pentru Antena 3 ca va trimite Corpul de Control sa verifice daca se confirma sau nu un val de morți suspecte la secția de Terapie Intensiva a Spitalului Sf. Pantelimon din Sectorul 2 al Capitalei, a transmis miercuri postul de televiziune.

Directorul CNAIR Cluj a stat in concediu medical 31 de luni in ultimii 7 ani, dar continua sa incaseze un salariu uriaș!

16:10, 29.02.2024 - Directorul general al companiei de drumuri Cluj (CNAIR), Eugen Cecan, a stat in concediu medical timp de 31 de luni, in ultimii șapte ani, pentru a nu fi suspendat din funcție, dupa ce a fost trimis in judecata. Chiar și așa, Eugen Cecan continua sa incaseze un salariu mai mult decat consistent: in…


Ce parere ai despre aceasta stire?