Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUA îl acuză pe Kim că a testat un nou sistem de rachete balistice

Publicat:

Lansarile efectuate la 26 februarie si 4 martie de Coreea de Nord vizau sa testeze "elementele unui nou sistem" de rachete balistice intercontinentale, a acuzat un inalt responsabil de la , vorbind despre o "escaladare grava", noteaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rușii au atacat din nou Odesa cu rachete balistice și au ranit 13 persoane

07:55, 02.05.2024 - Un atac rusesc cu rachete a ranit peste 13 persoane in Odesa, un oras-port ucrainean deja vizat la inceputul acestei saptamani de atacuri mortale, au informat autoritatile locale in cursul noptii de miercuri spre joi.  

Coreea de Nord a lansat luni „mai multe” rachete balistice, afirma Coreea de Sud. Acuzații vin și din partea Japoniei

23:30, 22.04.2024 - Coreea de Nord a lansat luni „mai multe” rachete balistice cu raza scurta de acțiune spre marea din largul coastei sale estice, a anunțat armata sud-coreeana, Seulul calificand acest lucru drept o amenințare grava la adresa stabilitații in peninsula coreeana, potrivit Reuters.

Coreea de Nord a testat un focos de rachete de croaziera si a lansat noua sa racheta antiaeriana

07:50, 20.04.2024 - Coreea de Nord a testat un focos "de foarte mari dimensiuni" conceput pentru o racheta de croaziera strategica si a lansat un nou tip de racheta antiaeriana, a informat sambata presa de stat.

Un atac cu rachete balistice rusești a lovit Odesa, ucigand 20 de persoane

22:05, 16.03.2024 - Un atac cu rachete balistice rusești a lovit vineri o zona rezidențiala din orașul ucrainean Odesa, port la Marea Neagra, ucigand cel puțin 20 de persoane și ranind peste 70, in cel mai sangeros atac al Moscovei din ultimele saptamani, au declarat oficiali ucraineni, citați de Reuters, potrivit jurnalul.ro.…

Phenianul a testat un nou sistem de control al lansatoarelor de rachete multiple

10:05, 12.02.2024 - Coreea de Nord a anuntat luni ca a dezvoltat un nou sistem de control pentru lansatoare de rachete multiple despre care considera ca ar putea consolida semnificativ capacitatile sale de aparare, potrivit agentiei oficiale de presa, KCNA.

Coreea de Nord susține ca a testat cu succes un nou sistem de control al lansatoarelor de rachete multiple

08:30, 12.02.2024 - Coreea de Nord a anuntat, luni, ca a dezvoltat un nou sistem de control pentru lansatoare de rachete multiple despre care considera ca ar putea consolida semnificativ capacitatile sale de aparare, potrivit agentiei oficiale de presa, KCNA, scrie AFP, potrivit Agerpres. 

Coreea de Nord iși imbunatațește din nou capacitațile de aparare

08:10, 12.02.2024 - Coreea de Nord a anuntat ca a dezvoltat un nou sistem de control pentru lansatoarele multiple de rachete, despre care considera ca ii va imbunatati semnificativ capacitatile de aparare. Academia de Stiinte ale Apararii din Pyongyang a efectuat cu succes un test de control balistic asupra obuzelor de…

Coreea de Nord și-a imbunatațit arsenalul cu un sistem de control mai performant pentru lansatoarele de rachete multiple

05:35, 12.02.2024 - Coreea de Nord a anuntat luni ca a dezvoltat un nou sistem de control pentru lansatoare de rachete multiple despre care considera ca ar putea consolida semnificativ capacitatile sale de aparare, potrivit agentiei oficiale de presa, KCNA, scrie AFP, citat de Agerpres.Academia de stiinte ale apararii…


Ce parere ai despre aceasta stire?