Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soarta tristă a unui panda donat de China Taiwanului. „Simbolul reuniunii” și diplomația urșilor – VIDEO

Publicat:

Un urs panda donat de in urma cu 14 ani, in timpul unei perioade diplomatice mai relaxata intre cele doua parți, a murit, sambata, dupa ce a suferit o serie de atacuri cerebrale, a anunțat gradina zoologica din Taipei. și partenera sa, , ale caror nume inseamna „unitate” și „reuniune” […] The post Soarta trista a unui panda donat de . „Simbolul reuniunii” și diplomația urșilor - VIDEO first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Țeapa de proporții la gradina zoologica. Doi caini au fost vopsiți in alb și negru și prezentați drept „caini -panda”

18:06, 08.05.2024 - Angajații unei gradini zoologice din China au vopsit doi cațeluși in alb și negru, i-au bagat intr-un țarc și au spus apoi ca sunt caini-panda. Așa scria și pe biletele de intrare, pentru care vizitatorii au platit 3 dolari. Curioșii s-au imbulzit, au filmat animalele și au distribuit clipurile pe rețelele…

SUA și China vor coopera pentru protejarea urșilor panda

13:45, 27.04.2024 - O pereche de ursi panda gigant va fi trimisa la gradina zoologica din San Diego, in Statele Unite, marcand inceperea unei perioade de cooperare de 10 ani pentru protejarea acestei specii, convenita prin semnarea unui acord.

Jandarmii covasneni au donat sange, in cadrul campaniei campaniei naționale „ Doreaza sange! Salveaza o viața!”

12:41, 13.04.2024 - 31 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi (I.J.J.) Covasna s-au alaturat campaniei naționale de donare de sange „????????????????????????a ????????̂????????????! ????????????????????????????a ???? ????????????????̦a!”, inițiata de Patriarhia Romana și derulata in parteneriat cu…

Cele mai frumoase nave de pasageri pe care le-a avut Romania. Soarta trista a „lebedelor“ Marii Negre

19:10, 11.04.2024 - In perioada interbelica, doua nave de croaziera colindau marile și oceanele. Datorita culorii lor albe, ca niste sculpturi in marmura de Carrara, „Transilvania“ si „Basarabia“ au fost numite „lebedele“ Marii Negre.

Soarta trista a pensionarilor din agricultura, forțați de saracie sa munceasca la batranețe: „Nu-mi ajung din luna in luna banii”

07:30, 06.04.2024 - Pensionarea este povara grea pentru mulți romani, mai ales pentru cei de la țara, care provin din activitați agricole. Veniturile lor sunt insuficiente, iar oamenii sunt nevoiți sa se descurce cumva, prin vanzarea unor produse din gospodarie, munca prin vecini, cu ziua, ori din ajutorul copiilor.

Funcție noua in WhatsApp. Ce se intampla daca apeși lung pe simbolul camerei

16:35, 04.04.2024 - In mijlocul unei lumi digitale in continua schimbare, WhatsApp anunța acum o actualizare majora in iTunes App Store, ce va aduce noi caracteristici și posibilitați pentru utilizatori. Aceasta actualizare reprezinta o veste buna pentru toți cei care folosesc aceasta aplicație, oferindu-le oportunitatea…

Botoșani: „Vacanța de schi” la coarnele plugului. Soarta trista a mii de școlari de la țara. „Munca in gospodarie este baza”

20:35, 23.02.2024 - Botoșani: „Vacanța de schi” la coarnele plugului. Soarta trista a mii de școlari de la țara. „Munca in gospodarie este baza” Copiii din satele sarace din nordul Moldovei și-au petrecut vacanța de schi la munca. Cei mai mulți nu au fost in viața lor intr-o vacanța la munte sau la mare, nici macar intr-o…

„Vacanța de schi” la coarnele plugului. Soarta trista a mii de școlari de la țara. „Munca in gospodarie este baza”

18:20, 23.02.2024 - Copiii din satele sarace din nordul Moldovei și-au petrecut vacanța de schi la munca. Cei mai mulți nu au fost in viața lor intr-o vacanța la munte sau la mare, nici macar intr-o banala excursie. In schimb, iși petrec zilele libere lucrand mai mult ca oricand in gospodarie.


Ce parere ai despre aceasta stire?