Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rogozin, AMENINŢĂ, iar politologul Stanislav Belkovski A IRONIZAT eșecul vicepremierului Rusiei de a ajunge în Moldova

Publicat:

Moscova pregatește sancțiuni impotriva celor care au impiedicat vizita lui Rogozin la Chișinau. Declarația a fost facuta chiar de vicepremierul Rusiei, in cadrul unui interviu pentru postul Rossia 24.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Comisia Europeana va negocia cu Rusia repatrierea tezaurului Romaniei, dupa incheierea razboiului din Ucraina

22:45, 25.03.2024 - Problema tezaurului național al Romaniei, confiscat de Rusia, a devenit o sarcina a Comisiei Europene, care va putea sa negocieze cu Moscova repatrierea acestuia, atunci cand "va veni momentul prielnic" pentru discuții. Declarația a fost facuta de europarlamentarul Eugen Tomac, in cadrul unei emisiuni…

Declarația SUA privind acțiunile Rusiei in Transnistria 

15:20, 17.03.2024 - Statele Unite ale Americii au condamnat decizia Rusiei de a deschide secții de votare pentru alegerile prezidențiale in regiunea transnistreana fara acordul guvernului moldovean. Potrivit unei declarații a ambasadei SUA la Chișinau, aceasta acțiune este un alt exemplu al nerespectarii de catre Kremlin…

Moldova se pregatește pentru intruziunea Rusiei in alegeri, nu vede nicio amenințare militara

17:00, 12.03.2024 - Autoritațile moldovenești se vor concentra pe contracararea incercarilor Rusiei de a manipula opinia publica inainte de alegerile prezidențiale și parlamentare din țara, deoarece considera improbabila o amenințare militara in timp ce armata rusa lupta in Ucraina, acest lucru a fost declarat de premierul…

(video) Bascana Gagauziei, Evghenia Gutul la Moscova: „Autoritațile de la Chișinau incearca sa rupa legatura cu Rusia, dar nu le va reuși”

16:51, 01.03.2024 - Bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, se afla intr-o vizita de lucru la Moscova unde a avut o intalnire cu președintele Consiliului Federației Ruse, Valentina Ivanovna Matvienko. Aceasta a cerut sprijinul Rusiei pentru Gagauzia, declarand ca drepturile regiunii sunt „asuprite de Chișinau”.

Bascana Gagauziei, Evghenia Gutul la Moscova: „Autoritațile de la Chișinau incearca sa rupa legatura cu Rusia, dar nu le va reuși”

16:46, 01.03.2024 - Bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, se afla intr-o vizita de lucru la Moscova unde a avut o intalnire cu președintele Consiliului Federației Ruse, Valentina Ivanovna Matvienko. Aceasta a cerut sprijinul Rusiei pentru Gagauzia, declarand ca drepturile regiunii sunt asuprite de Chișinau.

Biserica Ortodoxa rusa din Suedia, lasata fara subvenții: „Este folosita de Moscova pentru activitati care ameninta securitatea țarii”

19:16, 29.02.2024 - Agentia suedeza care acorda ajutor cultelor a anuntat joi ca taie subventiile pentru Biserica Ortodoxa rusa, suspectata ca serveste drept legatura pentru serviciile de informatii ale Rusiei, relateaza AFP.

Moldova scapa, momentan, de Rusia. Transnistria nu vrea alipire și independența, susțin ucrianenii

21:35, 25.02.2024 - Regiunea separatista moldoveneasca, controlata de Rusia, nu va cere sa se alipeasca Rusiei, a declarat duminica șeful serviciilor de informații militare din Ucraina, Kirilo Budanov, intr-o conferința presa la Kiev, potrivit The Kyiv Independent.Ingrijorarile au aparut dupa ce Institutul pentru Studiul…

Vladimir Putin explica referirile istorice din interviul cu Tucker Carlson: „O chestiune de viața și de moarte, pentru noi este destinul”

11:05, 18.02.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a explicat referirile istorice din interviul pe care i l-a acordat jurnalistul american Tucker Carlson prin dorința de a transmite Occidentului direcția gandirii ruse. A facut-o intr-un interviu acordat televiziunii Rossia 1, scrie Izvestia.„Tot ceea ce se intampla in…


Ce parere ai despre aceasta stire?