Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(P) Un frigider profesional, caracteristici de top pentru toate unitățile de alimentație publică

Publicat:

Necesitațile de pastrare a alimentelor și bauturilor intr-un restaurant, un bar sau o patiserie sunt mult mai complexe decat cele dintr-o bucatarie normala. In consecința, patronii și administratorii unor astfel de unitați de alimentație publica sunt conștienți ca trebuie sa investeasca in echipamente HoReCa de cea mai buna calitate.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

ISU Dambovița a depistat nereguli in  urma  controalelor pe linia apararii impotriva incendiilor la 63 de obiective din  turism și alimentație publica

06:05, 03.04.2024 - Pentru creșterea gradului de siguranța in randul cetațenilor, in primul trimestru al acestui an, inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgența “Basarab I” al Județului Dambovița au executat controale pe linia apararii impotriva incendiilor la 63 de obiective cu destinația…

Aproape 1.500 de nereguli – constatate de inspectorii de la ISU Prahova, in ­primul ­trimestru al acestui an, la unitatile de ­turism si alimentatie din Prahova

00:25, 03.04.2024 - Potrivit unei informari a ISU Prahova, in trimestul I al anului in curs, inspectorii de prevenire din cadrul instituției, cu sprijinul a 24 de de colegi detașați temporar de la inspectoratele județelor Argeș, Galați, Ialomița, Mehedinți, Teleorman și Gorj, au executat controale pe linia apararii impotriva…

Eurostat: Aproape 10 milioane de angajați in UE in domeniul serviciilor de cazare și alimentație publica

16:35, 02.04.2024 - Sectorul serviciilor de cazare și de alimentație publica din UE a angajat 9,9 milioane de persoane, a generat o valoare adaugata de 203,6 miliarde euro și a acumulat o cifra de afaceri neta de 446,0 miliarde euro in 2021, arata datele Eurostat. Astfel, sectorul a contribuit la 6,3 % din persoanele angajate…

Noile reguli din restaurante incepand din 21 martie. Clienții iși vor lua mancarea la pachet, recipientele vor fi platite de local

12:55, 21.03.2024 - Restaurantele și alte unitați de alimentație publica sunt obligate sa aplice o serie de reguli privind reducerea risipei alimentare, noile dispoziții aplicandu-se și clienților. Restaurantele și alte unitați de alimentație publica sunt obligate, incepand din 21 martie 2024, sa aplice o serie de reguli…

Normalitate: Restaurantele, barurile și cantinele vor fi obligate sa le ofere GRATUIT apa clienților!

22:10, 20.03.2024 - Camera Deputaților a oferit vot favorabil pentru un proiect de lege ce prevede ca restaurantele, barurile, cantinele și chiar și firmele de catering sa fie obligate sa le ofere clienților apa potabila in mod gratuit. Inițiatorii amendamentului care aduce aceste modificari spun ca acest proiect de lege…

Un magazin de pe strada Constantin Bobescu din Constanta se transforma in spatiu pentru alimentatie publica

14:31, 12.03.2024 - Primaria Constanta a emis, pe data de 12 martie 2024, un certificat de urbanism pentru Termo Top SRL. Actul se refera la schimbare destinatie imobil din spatiu comercial in spatiu comercial alimentatie publica. Certificatul de urbanism este valabil 12 luni. Termo Top SRL este detinuta de Emil Dan Carjan.…

FOTO: Abateri la TOATE unitațile de alimentație publica verificate in februarie de Protecția Consumatorilor; probleme și la spalatoriile auto

00:15, 08.03.2024 - Comunicat de presa: In luna februarie 2024, Comisariatul Judetean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Vrancea a desfasurat doua actiuni tematice proprii de control pentru a verifica respectarea prevederilor legale de catre operatorii economici care presteaza servicii de alimentatie publica sau catering,…

Amenzi aproape 45.000 de mii de lei, in prima luna din 2024. Neregulile gasite de inspectorii DSVSA in unitațile de alimentație publica

11:50, 20.02.2024 - Inspectorii responsabili de control in domeniul siguranței alimentelor din cadrul DSVSA Bacau au efectuat in luna ianuarie 2024, la nivel județean, 286 controale in unitațile de alimentație publica. In urma verificarilor, s-au gasit numeroase nereguli care au fost sancționate cu zeci de mii de lei.…


Ce parere ai despre aceasta stire?