Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Orasul din Romania unde angajatii primesc cei mai multi bani. Harta salariilor

Publicat:

Bucurestenii vor avea si în acest an cel mai mare salariu mediu net din tara, pe al doilea loc situându-se cei din Vestul tarii, urmati de angajatii din , conform ultimului raport al de Prognoza (CNP).
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Harta salariilor din UE: Angajații din Romania sunt prost platiți

21:10, 13.04.2024 - Un studiu realizat de Eurostat dezvaluie ca Romania se claseaza pe penultimul loc in clasamentul salariilor din Uniunea Europeana, cu cel mai mic salariu mediu... The post Harta salariilor din UE: Angajații din Romania sunt prost platiți appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Prognoza meteo pentru Romania, dupa temperaturile ridicate din vestul Europei

08:25, 08.04.2024 - Elena Mateescu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie, a explicat la ce sa ne așteptam din punct de vedere al prognozei meteo dupa temperaturile de 33,9 din Franta si Germania. „In continuare și in țara noastra, o vreme calda pe parcursul acestei saptamani. Cel puțin pana la mijlocul lunii…

Orasul din Romania unde va fi construit cel mai mare aquapark din tara. Localitatea, pusa pe harta turismului / FOTO

10:55, 05.04.2024 - Intr-un oraș din Romania va fi construit cel mai mare aquapark din țara noastra. Localitatea va fi pusa pe harta turismului. Iata ce beneficii va aduce atat pentru locuitori, cat și pentru turiștii care ajung aici!

Angajații romani vor sa afle daca primesc vouchere de vacanța inca din anunțul de angajare

14:01, 02.04.2024 - Datele unui studiu de piata publicat marți arata ca angajatii din Romania considera voucherele de vacanta un beneficiu extra-salarial foarte atractiv pe care si-ar dori sa-l regaseasca mai frecvent in oferta de angajare.In acelasi timp, multe dintre companii fie nu au resursele necesare sa il ofere,…

Romanii iși doresc sa afle daca primesc vouchere de vacanța inca din anunțul de angajare

13:15, 02.04.2024 - Angajatii din Romania considera voucherele de vacanta un beneficiu extra-salarial atractiv care si-ar dori sa fie regasit mai frecvent in oferta de angajare, arata datele unui studiu de piata.

Combinatul Azomureș vrea sa ajunga la capacitate maxima pana la vara și face angajari. Ce salariu și ce prime primesc angajații companiei

14:20, 20.03.2024 - Producatorul de ingrașaminte chimice Azomureș, cel mai mare consumator de gaze din Romania, vrea sa funcționeze la capacitate maxima din aceasta vara, de la 50% acum, și recruteaza ingineri și operatori industriali, a declarat, pentru HotNews.ro, Ovidiu Maior, purtatorul de cuvant al companiei.

Orașul din Romania unde copiii primesc o masa calda la școala. „Este pentru toți elevii noștri, nu doar localnici“

14:05, 12.03.2024 - O decizie mai puțin intalnita in școlile din Romania este cea a autoritaților din localitatea aradeana Chișineu-Criș. Toți copiii mananca la școala sau gradinița, deoarece primesc gratuit o masa calda.

Profesorii și angajații din invațamant iși primesc salariile majorate

15:25, 13.02.2024 - Incepand cu data de 14 februarie, profesorii și angajații din invațamant iși vor primi salariile majorate. La sfarșitul lunii ianuarie aplicația de salarizare pentru toți angajații din sistemul educațional din Romania a fost actualizata cu noile majorari salariale care au intrat in vigoare de la 1 ianuarie…


Ce parere ai despre aceasta stire?