Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O epidemie devastatoare de salmonella, evitată în ultimul moment anul trecut prin retragerea de la vânzare a produselor Ferrero

Publicat:

Actiunile prompte de monitorizare si avertizarile oficiale din numeroase tari au reusit sa evite anul trecut declansarea unei epidemii globale de salmonella din cauza ciocolatei contaminate, au anuntat vineri expertii de la pentru Prevenirea si (ECDC), informeaza DPA.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum recunoaștem tusea convulsiva care a pus stapanire pe Europa

23:20, 09.05.2024 - Europa se afla in plina epidemie de tuse convulsiva, o boala extrem de contagioasa care a explodat in ultima perioada din cauza ratei scazute de vaccinare. Centrul European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor trage un mare semnal de alarma.

Tragedie evitata in Cluj! Șoferul unei autospeciale de pompieri, cercetat pentru ca a ignorat trenul in ultimul moment

12:50, 10.04.2024 - Imagini șocante surprinse, marți dimineața, la Campia Turzii. O autospeciala pentru stingerea incendiilor, cu semnalele acustice și luminoase in funcțiune, a fost vazuta traversand riscant trecerea la nivel cu calea ferata.

ANSVSA: MEGA IMAGE retrage un sos de la raft. Contine un produs care nu se regaseste pe eticheta

13:35, 16.02.2024 - ANSVSA informeaza ca Mega Image retrage de la vanzare un sos, din cauza unui alergen nementionat pe eticheta produsului desi se afla printre ingrediente, glutenul din sosul de soia."Mega Image a retras de la vanzare produsele: 36428 OLYMPIA SOS TERIYAKI 320G; 44247 OLYMPIA SOS TERYAKI 58G. Retragerea…


Ce parere ai despre aceasta stire?