Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moțiunea de cenzură 2019: Viorica Dăncilă: ”Văd aceiași oameni amatori. Nu v-ați schimbat prea mult în ultimele luni”

Publicat:

Moțiunea de cenzura. Cea de a saptea motiune de cenzura din actuala legislatura si a patra impotriva este dezbatuta joi in plenul Camerelor reunite, finalul fiind greu de prevazut in conditiile in care negocierile se desfasoara pana in ultimul moment, iar liderii PSD spun ferm ca motiunea nu va trece, in timp ce opozitia este sigura de succes mizand pe voturi in plus peste cele 237 ale semnatarilor si implicit peste minimul de 233 necesare.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Publicistul rucarean Cornel Stoian a lansat doua carti – cronici vii despre locuri si oameni

12:25, 09.05.2024 - Nascut la 29 decembrie 1943 sub Varful Crucii, comuna Rucar, județul – pe atunci, Muscel, slujitor la altarul culturii și istoriei locale, scriitorul Cornel Stoian a lansat doua volume: „Calator pe ogorul culturii rucarene, muscelene, argeșene și moldovene” și „O viața de om sub vremuri”. Ambele au…

Cel mai cautat om din Orientul Mijlociu - Cei mai bogați oameni din lume ar da orice pentru o intalnire cu el

08:25, 06.05.2024 - Cine este omul pentru timpul caruia se lupta cei mai bogati oameni din lume, care isi doresc sa petreaca macar 10 minute cu el. Ce trebuie sa faca pentru a avea o sansa sa fie ascultati.

El este urmatorul sfant al Romaniei: Este propus pentru canonizare anul viitor

08:15, 02.05.2024 - El este urmatorul sfant al Romaniei: Este propus pentru canonizare anul viitorEste unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora, iar canonizarea sa de catre BOR este asteptata anul viitor.Parintele Paisie Olaru de la Sihastria este unul dintre acei oameni ai bisericii…

Inundații in Brazilia. Zeci de oameni au murit sau au disparut

18:05, 01.05.2024 - Zeci de oameni au murit sau au disparut din cauza inundațiilor din sudul Braziliei. Numeroși locuitori au ramas blocați pe acoperișurile caselor din regiunea afectata și așteapta sa fie evacuați de autoritați. Oficialii locali au cerut ajutorul guvernului.

Cel putin 42 de oameni au murit in Kenya dupa ce un baraj de langa Nairobi s-a rupt

14:00, 29.04.2024 - Cel putin 42 de persoane au murit in Kenya, in urma ruperii unui baraj la nord de capitala Nairobi, anunta guvernatoarea locala, in timp ce in toata tara ploile diluviene cauzate de fenomenul climatic El Nino fac prapad, cu consecinte sangeroase, relateaza AFP, preluata de News.ro.

Amenda record pentru un politician, dupa ce a numit 'pedofili' doi oameni, intr-o disputa pe rețelele sociale

03:36, 26.04.2024 - Un actor și politician din Marea Britanie va plati o amenda uriașa pentru ca a numit doi oameni pedofili. Instanța britanica a stabilit suma de 90.000 de lire sterline pentru fiecare dintre victime. Disputa a avut loc pe rețelele de socializare.

Primarul Boc, laude pentru candidații PNL la Consiliul Local Cluj-Napoca: „Profesioniști de elita, oameni consacrați și tineri de viitor”

12:10, 23.04.2024 - Spre deosebire de județ, unde PNL Cluj a schimbat din temelii lista pentru Consiliul Județean, la Consiliul Local Cluj-Napoca liberalii merg, cu mici excepții, pe mana acelorași oameni din actualul mandat.

Transfer controversat in politica timișeana. Primarul din Deta a schimbat echipa

14:26, 23.02.2024 - Petru Roman, primarul liberal al localitații timișene Deta, a trecut oficial in tabara PSD. „Petru Roman, primarul orașului Deta, și Luchian Savu, primarul comunei Șandra, doi oameni gospodari, care n-au nevoie de prea multe prezentari, pentru ca-i știți, ii cunoașteți. Sunt doi oameni performanți din…


Ce parere ai despre aceasta stire?