Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lecţii din războiul afacerilor. Episodul 3: Cum se descoperă o fraudă în asigurări

Publicat:

au loc in fiecare zi aproape 100 de accidente rutiere. Cel putin aceasta este statistica oficiala, care insa nu face diferenta intre accidentele reale si eventuale raportari false. Asta pentru ca, e bine de stiut, in domeniul asigurarilor auto se inregistreaza o rata uriasa a fraudelor.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 15 din sezonul 3. Carmen Ionescu: „Urlu, racnesc, dar imi place! Sunt turbata!”

23:05, 25.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 14 din sezonul 3. Mara Oprea: „Mama era singura care știa, n-am spus nimanui”

23:05, 18.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 13 din sezonul 3. Vlad Gherman: „Cel mai indrazneț lucru a fost s-o cer pe Oana!”

23:05, 11.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Poliția Romana: O noua tentativa de frauda prin apeluri telefonice

09:35, 27.03.2024 - Politia Romana avertizeaza asupra unui nou mod de inselaciune, „spoofing”, prin apeluri telefonice in care atacatorii se folosesc de tehnologia Voice over IP (VoIP) pentru a-si „masca” numarul real de telefon, facandu-l sa apara ca si cum ar fi un numar legitim sau asociat cu o institutie cunoscuta.…

Seria In spatele Camerei 609, episodul 10, sezonul 2. Anca Androne: „Te putea mușca, in orice moment, orice animal veninos!”

23:05, 22.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

(P) Descopera universul cazinourilor din Romania cu iCazino.ro

13:25, 15.03.2024 - (P) Descopera universul cazinourilor din Romania cu iCazino.ro In era digitala in care traim, cazinourile online au devenit o atracție majora pentru pasionații de jocuri de noroc din intreaga lume. În România, această tendință este în plină expansiune, iar…

(DOCUMENTE) Raportul EPPO/2023: Peste 215 investigații active in Romania. Jaful național din fonduri europene atinge 1,87 miliarde de euro

19:45, 01.03.2024 - Parchetul European (EPPO) a publicat, astazi, raportul privind activitatea desfașurata in anul 2023. La sfarșitul anului, EPPO avea un total de 4 187 investigații active, cu prejudicii in valoare de 14 miliarde de euro. In Romania, instituția europeana condusa de Laura Codruța Kovesi a deschis, in anul…

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 7 din sezonul 3. Valeriu Ilisie: „Ma cucerește tot mai tare de fiecare data cand o vad!”

23:05, 29.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!


Ce parere ai despre aceasta stire?