Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

La un an de la despărţire, Marcel Toader vorbeşte despre Gabriela Cristea!

Publicat:

a fost invitat, duminica seara, în emisiunea "". Acesta a vorbit despre relatia actuala dintre el si fosta sotie, , dar si despre relatia amoroasa a acesteia.



sustine ca nu a mai vorbit cu de mai bine de un an, din momentul în care s-au despartit. Acesta a acceptat în emisiune sa vorbeasca despre viata amoroasa a fostei sale sotii, Gabi.

"În perioada în care m-am certat cu ea, în alea doua luni, ma asteptam sa apara orice.…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Theo Rose a facut lumina! Artista a vorbit despre inceputul relației cu Anghel Damian. Cum s-au petrecut lucrurile, de fapt: „A zis ca el a plecat din relația...”

13:51, 12.04.2024 - Theo Rose a facut lumina! Artista a vorbit pentru prima data despre inceputul relației cu Anghel Damian. Fanii au fost foarte curioși sa afle totul, iar ea a a dat acum explicații despre acest aspect important din viața ei! Iata cum s-au petrecut lucrurile, de fapt!

Gabriela Cristea, despre momentul cand fiica ei a fost abuzata emoțional de o educatoare: „Nu am vorbit niciodata despre asta”

13:55, 11.04.2024 - Gabriela Cristea a povestit in detaliu despre perioada in care Iris, fiica ei cea mica, a fost „abuzata emoțional” de educatoare. Prezentatoarea TV observase ca fata ei și a lui Tavi Clonda devenise introvertita și nu știau ce se intampla cu ea. Iata ce dezvaluiri a facut!

Incredibil ce a pațit Florin Piersic Jr. dupa ce a vorbit despre relația cu tatal sau

09:45, 03.04.2024 - Oarecum previzibil, majoritatea mesajelor il critica pentru comentarii și sugereaza ca "nu se va ridica niciodata" la valoarea tatalui sau. Intr-un alt mesaj, actorului i se reproșeaza chiar și presupusa intenție de a candida la Primaria Generala a Capitalei: "Vezi-și de actoria ta, ca oricum bucureștenii…

Dinu Maxer, despre relația cu Nicoleta Luciu, la doua decenii de la desparțire: „Pentru ea, am fost primul barbat”

15:25, 13.03.2024 - Inainte ca Dinu Maxer sa aiba o relație de aproape 18 ani cu mama copiilor lui, Deea, de care a divorțat in urma cu un an, Dinu Maxer a trait o mediatizata poveste de dragoste cu Nicoleta Luciu.

Dan Bittman a vorbit despre relația cu Denise Rifai

13:41, 26.02.2024 - Cantarețul Dan Bittman  i-a dat un inel jurnalistei Denise Rifai la ea in emisiune, iar de aici au curs speculatiile. Bittman neaga insa, intr-un interviu, existenta unei relatii amoroase, spunand ca prefera amicitia. Am facut acel gest la Denise Rifai in emisiune tocmai pentru a atrage atenția presei…

Cel mai nou cuplu din showbiz. Au fost surprinsi impreuna, ea e mult mai tanara decat el. Relatia e surprinzatoare

18:35, 12.02.2024 - Dupa o desparțire plina de scandaluri și o tradare mare din partea soțului, o artista celebra iubește din nou. Cei doi au fost susprinși impreuna și radiau de fericire. Cine este noul iubit al cantareței, mai tanar cu 10 ani decat aceasta. Artista iubește din nou Dupa o desparțire care a fost subiect…

Kim Kardashian, relație exclusiva cu un sportiv celebru: „Pana acum a ascuns legatura amoroasa”

19:00, 10.02.2024 - Relația dintre modelul Kim Kardashian (43 de ani) și Odell Beckham Jr. (31 de ani), jucatorul celor de la Baltimore Ravens, nu mai este un secret. Apropiații lui Kim și Odell au dezvaluit ca cei doi au o relație exclusiva, inceputa in septembrie 2023. Lucrurile au evoluat in ultimele saptamani și sunt…

Anunțul facut de Gabriela Cristea dupa 8 ani de casnicie cu Tavi Clonda. „Cei care inșala o fac doar așa, pentru o placere de moment”

13:45, 10.02.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt casatoriti din 2015 și au impreuna doua fete. Casnicia lor a fost una discreta, dar nu lipsita de probleme. Activi in mediul online, cei doi nu au ezitat sa dezbata cu fanii chiar și probleme din relația de cuplu. De data asta, prezentatoarea TV a abordat un subiect…


Ce parere ai despre aceasta stire?