Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kiki Bertens a abandonat, Belinda Bencic în semifinale la Turneul Campioanelor

Publicat:

, locul 7 WTA, s-a calificat in semifinale la in urma meciului cu , locul 10 WTA. Bencic a beneficiat de abandonul olandezei la scorul de 7-5, 1-0, si merge in penultimul act de pe locul doi al .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șoferi prinși beți sau fara permis pe strazile din Cluj. Un minor aflat la volan a abandonat mașina și a fugit de polițiști!

16:20, 05.04.2024 - Mai mulți șoferi au fost prinși circuland pe strazile din Cluj, beți sau fara a avea permis de conducere. Printre aceștia se afla și un minor, care a abandonat mașina atunci cand a fost observat de polițiști.La data de 22 martie, in jurul orei 19.15, polițiștii Secției 7 Poliție Cluj-Napoca au efectuat…

Simona Halep a primit un wild-card pentru turneul de tenis la Madrid: „Mereu special pentru mine”

22:10, 03.04.2024 - Simona Halep (32 de ani) va juca la turneul de tenis WTA 100 de la Madrid (23 aprilie - 5 mai), dupa ce primit un wild-card, au anunțat organizatorii, pe site-ul oficial al competiției.„Nicio femeie nu a ajuns mai des in ultimul act al turneului decat Halep. A jucat prima finala in 2014, dar a pierdut…

Nou-nascut abandonat intr-o mașina de spalat. Pruncul a murit, lauza este anchetata de polițiști

17:36, 18.03.2024 - Polițiștii din Suceava ancheteaza o femeie de 32 de ani pentru pruncucidere. Femeia a mers la spital cu dureri dupa naștere, iar medicii au aflat ca aceasta iși abandonase copilul nou-nascut intr-o mașina de spalat.

Fotbalist celebru, rapit si torturat de mai mulți indivizi. I-au confiscat telefonul si i-au golit contul bancar, apoi a fost abandonat intr-o padure / FOTO

20:25, 13.03.2024 - Un fotbalist celebru a fost rapit si torturat de mai mulți indivizi. Agresorii i-au confiscat telefonul si i-au golit contul bancar, iar apoi a fost abandonat intr-o padure. Iata despre cine este vorba!

Sorana Cirstea, victorie impotriva campioanei de la Wimbledon, Marketa Vondrousova. Romanca s-a calificat in semifinale la Dubai

16:10, 22.02.2024 - Sorana Cirstea a reușit o performanța extraordinara! Jucatoarea de tenis de origine romana a invins-o pe Marketa Vondrousova , in sferturile de finala ale turneului WTA 1000 de la Dubai. In urma victoriei fabuloase, romanca s-a calificat in semifinale la Dubai.

Accident grav, dupa ce instructorul auto și-a abandonat eleva in mașina. IMAGINI șocante

07:10, 21.02.2024 - Greșeala lui a fost insa sa o lase pe eleva singura in mașina. Intr-o fracțiune de secunda insa, aceasta incurca pedalele, accelereaza și intra cu viteza in mașina din fața. O femeie aflata pe șosea a fost prinsa intre cele doua mașini. Atenție, urmeaza imagini și detalii cu puternic impact emoțional! 

O galațeanca și-a abandonat fiul la Spitalul de Pediatrie, unde venise in vizita la fetița ei. Ce se intampla acum

15:00, 18.02.2024 - Cel care a sesizat situația este concubinul femeii, care a sunat la 112. A fost anunțata Direcția Generala de Asistența Sociala și Protecția Copilului Galați, iar polițiștii o cauta in prezent pe mama copiilor.

Ce a fost gasit intr-un spital de psihiatrie cu morga abandonat. Ce poveste intunecata ascunde acest „sanctuar” al suferinței

17:11, 11.02.2024 - Spitalul psihiatric abandonat, care acum se destrama și este acoperit de moloz, a fost deschis pentru prima data in 1898 și era cunoscut pentru tratamentul copiilor mici cu ajutorul terapiei electroconvulsive. Ce a gasit o fotografa in interior.


Ce parere ai despre aceasta stire?