Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Insula Iubirii sezonul 4. Marinela Mavrodin și Robert Urucu, prima imagine cu bebelușul. Cu cine seamănă cel mic: „Și gesturile”

Publicat:

a devenit mama in urma cu o saptamana și de curand a publicat prima imagine cu bebelușul. De asemenea, ea și iubitul ei au dezvaluit și ce nume au ales pentru baiețelul lor.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat de mult a crescut fiica Adelinei Pestrițu. Imagine rara cu Zenaida intr-o rochie alba. Cu cine seamana fetița

16:21, 05.05.2024 - Adelina Pestrițiu a publicat o imagine rara cu fiica ei, Zenaida, chiar in perioada Paștelui. Bruneta nu a mai distribuit de mult poze cu micuța pe rețelele sociale, fapt pentru care fanii au fost surprinși cand au vazut cat de mult a crescut fetița.

Insula Iubirii, sezonul 7. Cat de mult seamana fiica Emei Oprișan și a lui Razvan Kovacs cu tatal ei. Micuța este adorabila

15:36, 04.04.2024 - Ema Oprișan și Razvan Kovacs, foștii concurenți din sezonul 7 Insula Iubirii, se mandresc cu o fetița adorabila. Micuța Luna a cucerit prietenii virtuali cu frumusețea ei. Aceasta seamana foarte bine cu tatal ei.

Insula Iubirii, sezonul 7. Cum arata mama Biancai Giurca. Acestea seamana ca doua picaturi de apa

14:20, 22.03.2024 - Bianca Giurca, fosta concurenta de la Insula Iubirii sezonul 7, se mandrește cu o mama superba. Asemanarea dintre cele doua este uriașa. Se pare ca tanara a moștenit frumusețea de la femeia care i-a dat viața.

Cum arata fiica lui Mihai Gainușa, concurentul de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Eva seamana mult cu tatal ei

11:55, 07.03.2024 - Mihai Gainușa, concurentul de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor, se mandrește cu o fiica superba. Eva este deja majora și seamana foarte mult cu tatal ei. Iata cat de frumoasa este tanara.

Alina și Valentin de la Mireasa, sezonul 5, imagini emoționante alaturi de bebelușul lor. Cum au fost filmați foștii concurenți / VIDEO

16:45, 01.03.2024 - Odata cu participarea la emisiunea Mireasa, sezonul 5, Alina și Valentin au devenit cunoscuți și au reușit sa caștige aprecierea telespectatorilor. De curand, aceștia au aparut intr-un videoclip emoționant alaturi de bebelușul lor. Iata cum s-au lasat filmați foștii concurenți. 

Bebelusul "sofer" din Maramureș, pus si de tata la volanul masinii, cand avea doar 5 luni. Cum s-a pozat barbatul - FOTO

07:20, 26.02.2024 - Pe imaginile postate chiar de femeie pe retelele sociale se vede cum mama de 25 de ani isi tine fiul de doar 9 luni in brate, in timp ce se afla la volanul unei masini puternice. Bebelusul are manutele pe volan, in timp ce incearca sa il miste. Totul se intampla pe un drum public din Borsa.  Inconștiența…

Mireasa sezonul 8. Madi, in doliu. De ce a aparut pe contul ei o imagine cu lumanari

11:10, 13.02.2024 - Necazuri se țin lanț de Madi de la Mireasa sezonul 8. Dupa internarea in spital, tanara a anunțat ca mariajul cu Sergiu a ajuns la final. Ba mai mult, ea și-a pierdut și un membru al familiei.


Ce parere ai despre aceasta stire?