Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hoţii i-au stricat ziua de naştere. Anunţul făcut de Marian Godină: "Rămăsese să merg să-mi iau părinţii de acasă"

Publicat:

Desi se afla in ziua lui libera, politistul a primit un telefon de la un coleg, care l-a informat ca trebuie sa se echipeze pentru o misiune. , stanjenit de cei care il asteptau la petrecere, a fost nevoit sa mearga la munca. Potrivit spuselor lui, "niște hoți din locuințe au ținut neaparat sa-si serbeze ziua de naștere vizitandu-i".

"Ieri a fost ziua mea de naștere, o zi banala pentru mine, pe care nu mi-am serbat-o niciodata cu vreo petrecere, o data pentru ca mereu am considerat ca nu am niciun merit pentru ca pur și simplu am aparut pe lume in ziua aia și a doua oara…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul Muncii, anunțul așteptat de toți parinții: Ce se intampla cu alocațiile copiilor in luna mai - A fost stabilita ziua de plata

13:30, 29.04.2024 - Calendarul de plați pentru alocațiile copiilor in luna mai 2024 a fost stabilit, urmand ca aceste sume sa fie virate pe carduri la 8 mai, la doar 3 zile dupa Paște. Aceste alocații sunt esențiale pentru multe familii din Romania, reprezentand un sprijin important in asigurarea nevoilor de baza ale copiilor.

FOTO Viceprimarul Emil Popescu s-a intors acasa in PNL Alba. Ion Dumitrel: ”Un liberal cu state vechi”

15:45, 08.04.2024 - FOTO Viceprimarul Emil Popescu s-a intors acasa in PNL Alba. Ion Dumitrel: ”Un liberal cu state vechi” Viceprimarul Emil Popescu s-a intors acasa in PNL Alba. Ion Dumitrel: ”Un liberal cu state vechi” Viceprimarul municipiului Alba Iulia s-a intors in PNL Alba. Anunțul a fost facut luni, 8 aprilie,…

NOU la ARENA by Casa EMA: Happy Hours, zilnic, intre orele 12.00 și 14.00!

18:45, 25.03.2024 - ARENA by Casa EMA, restaurantul din Bistrița la care puteți ajunge direct din piscina, va așteapta cu o noua surpriza: Happy Hours! Zilnic, intre orele 12.00 și 14.00, aveți REDUCERE de 20% la toate preparatele și produsele din meniu, indiferent daca le serviți in restaurant sau le comandați acasa ori…

Invazie de ploșnițe intr-o școala din București. Parinte: „Cand ajunge copilul acasa il dezbrac afara, il verific. Nu e normal”

11:30, 20.03.2024 - Este alerta intr-o școala din Sectorul 5 al Capitalei. Parinții se plang ca sunt ploșnițe in clase, pe care copiii le-ar aduce acasa pe haine și ghiozdane. Intr-un raspuns pentru Digi24, Primaria Sectorului 5 confirma ca ploșnițele au reaparut, dupa doua ture de dezinsecție.

Cherecheș vine acasa. Anunțul de azi al Alinei Gorghiu

14:50, 19.03.2024 - „Primarul Catalin Cherecheș va ajunge cat de curand in Romania pentru a-și ispași pedeapsa de cinci ani de inchisoare pentru infracțiuni de corupție”. Este anunțul facut acum cateva minute de catre ministrul Justiției, Alina Gorghiu, care a numit acest lucru „vestea buna a zilei”. „„Cherecheș va fi…

​Parinți revoltați ca Erika Isac va concerta la un bal al bobocilor din Oradea. „Nu știu ce asculta copiii lor in caști, acasa”

13:31, 12.03.2024 - Prezența Erikai Isac la Balul Bobocilor organizat vineri de Colegiul Național Iosif Vulcan din Oradea a inflamat spiritele. Parinții elevilor au aflat ca artista folosește un limbaj licențios in piesele sale și spun ca tanara nu ar trebui sa participe la acest eveniment, relateaza Bihoreanul.

Bianca Dragușanu, petrecere de lux cu ocazia zilei de naștere. Ce surprize a pregatit vedeta pentru invitații ei / FOTO

00:05, 07.03.2024 - Bianca Dragușanu are parte de o petrecere de lux de ziua sa de naștere. Vedeta are alaturi de ea cele mai apropiate persoane, iar surprizele pentru ei nu au putut sa lipseasca. De la decorul de vis, la preparatele ideale, nimic nu a putut sa lipseasca, astfel ca a fost atenta la fiecare detaliu.

Nastere la domiciliu, fara asistența medicala. Nici negociatorii politiei nu i-au induplecat pe parinti

13:56, 12.02.2024 - Cadrele de la Serviciul Judetean de Ambulanta si de la Politia Neamt s-au confruntat cu un caz iesit din comun, o nastere la domiciliu. Parintii copilului, un baietel, au refuzat ajutorul medical.


Ce parere ai despre aceasta stire?