Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gafa uriaşă făcută de un poliţist. O femeie declarată moartă s-a trezit când era aşezată în sicriu

Publicat:

O femeie din judetul Bihor, pe care un politist trimis sa verifice situatia ei a declarat-o moarta fara sa-l astepte pe medic, lasand-o sa zaca in frig, s-a trezit din „morti” o zi mai tarziu, in timp ce rudele o asezau in sicriu.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Surpriza uriașa pentru o femeie: A mers la medic și a aflat ca figureaza moarta

21:25, 04.05.2024 - O femeie care s-a prezentat la o scanare la spital doar pentru a i se spune ca a murit deja a cerut o explicație, noteaza BBC.Personalul Spitalului Bridlington i-a spus lui Susan Johnson, conform inregistrarilor lor, ca era moarta de patru luni.

O femeie dezvoltator imobiliar din Vietnam, condamnata la moarte pentru o frauda uriașa. „Nu a mai fost niciodata un proces public ca acesta”

09:05, 12.04.2024 - Un dezvoltator imobiliar a primit pedeapsa cu moartea, dupa ce a obținut in mod fraudulos imprumuturi de zeci de miliarde de dolari de la una dintre cele mai mari banci din Vietnam, potrivit BBC.

Amenda uriașa pentru o femeie care creștea zeci de caini și de pisici, in condiții infioratoare VIDEO

10:40, 04.04.2024 - O femeie din judetul Dambovita a fost amendata de politistii de la Biroul pentru Protectia Animalelor cu 12.000 de lei, dupa ce acestia au gasit la locuinta femeii 34 de caini si pisici tinuti in conditii improprii.

Cele mai sumbre ganduri s-au adverit! O femeie si-a gasit fiica moarta in casa

20:40, 19.03.2024 - Disperata ca nu ii raspunde la telefon, o femeie disperata a apelat la pompieri si la politisti sa intre in apartamentul acesteia. Momentele care au urmat au fost tragice. „La data de 19 martie a.c., in jurul orei 19:00, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați de catre o femeie cu privire la…

Moarte suspecta in Targu Jiu. O femeie de 40 de ani a fost gasita moarta in locuința iubitului sau / FOTO

15:21, 03.03.2024 - O femeie in varsta de 40 de ani, din Targu Jiu, a avut parte de o moarte teribila. A fost gasita fara viața, chiar in propria locuința. Barbatul a cerut imediat ajutorul autoritaților.

Targu Jiu: Femeie moarta imediat dupa ce s-a trezit din somn

14:11, 03.03.2024 - O femeie, de 41 de ani, a murit duminica la Targu Jiu. Partenerul de viața al acesteia a sunat la 112 dimineața pentru ca femeia, care abia se trezise, se simțea rau. Pentru ca nu dadea semne ca iși revine, barbatul a chemat o ambulanța. Din pacate, s-a confirmat decesul, dupa efectuarea manevrelor…

Caz macabru in vestul țarii – doi tineri au dezgropat o femeie moarta ca sa fure banii din sicriu

13:50, 16.02.2024 - Caz macabru in Hunedoara. Doi adolescenți au profanat un mormant, ca sa fure banii din sicriu. Tinerii au auzit discuții prin oraș cum ca familia, venita din strainatate, ar fi pus bani la capul decedatului. Si-au facut curaj și au mers in cimitir, au sapat mormantul cu pricina si ar fi plecat cu banii…

O italianca s-a prefacut ca este mama a 5 copii, dupa ce fost "gravida" de 12 ori. Suma uriașa cu care a pacalit statul

09:15, 11.02.2024 - Femeie a inventat 12 sarcini și a spus ca a nascut cinci copii, pe care i-a inregistrat oficial, le-a dat nume și chiar au primit coduri personale, deși acești copii nu au existat niciodata.Așa-zisa mama a falsificat documente și acte medicale, pentru a beneficia de concedii de maternitate și de diverse…


Ce parere ai despre aceasta stire?