Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO De ziua lor, pompierii gălăţeni au deschis porţile pentru toţi cei care au dorit să se familiarizeze cu specificul profesiei de salvator

Publicat:

In fiecare an, la 13 septembrie, pentru pompierii romani este zi de sarbatoare.

„Domeniul gestionarii situatiilor de urgenta este unul al oamenilor inteligenti si adaptabili, al profesionistilor curajosi si patrioti, chemati sa intervina in cele mai dificile situatii.
Am incredere in capacitatea institutionala pe care pompierii militari o au in gestionarea situatiilor de urgenta si ma bazez pe dumneavoastra si pe seriozitatea militara care va caracterizeaza.
Cu ocazia Zilei Pompierilor, vreau sa va felicit, sa va urez succes si sa va multumesc in numele meu, al Guvernului…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu puternic la fațada unui bloc in construcție

14:10, 29.04.2024 - Un bloc aflat in construcție din zona de nord a Capitalei a fost cuprins luni de un incendiu puternic, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgența București-Ilfov, precizand ca nu exista victime. Conform ISU, incendiul s-a produs la izolația cladirii aflate in construcție de pe strada Daniel…

VIDEO Israelul dezvaluie imagini din camera secreta a armatei din timpul atacului iranian

19:05, 16.04.2024 - VIDEO Israelul dezaluie imagini din camera secreta a armatei din timpul atacului iranianArmata israeliana a publicat imagini din camera de control a forțelor aeriene israeliene de la sediul subteran al IDF. Primele interceptari ale rachetelor și dronelor iraniene au fost efectuate duminica dimineața.

Incendiu intr-un bloc din Sectorul 2 / Pompierii intervin cu 8 autospeciale - VIDEO

10:00, 14.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit, duminica dimineața, intr-un apartament situat la etajul 3 pe Bulevardul Gara Obor din Sectorul 2 al Capitalei. Din cauza fumului dens, locatarii au fost evacuați cu autoscara pompierilor, prin exteriorul cladirii.

In cat timp au ajuns pompierii la incendiul din Sectorul 3, in care au murit doi oameni. Filmul evenimentelor

22:50, 13.04.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența București - Ilfov (ISUBIF) a intervenit cu aproape 20 de utilaje pentru stingerea incendiului de sambata din Sectorul 3 al Capitalei, in urma caruia doua persoane și-au pierdut viața, potrivit unui comunicat de presa. Pompierii au ajuns in 12 minute la intervenție.

Incendiu puternic in Sectorul 1 al Capitalei: Pompierii intervin cu 16 autospeciale FOTO-VIDEO

20:40, 07.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit la un spațiu de depozitare, situat pe strada Jimbolia din Sectorul 1 al Bucureștiului. Potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgența (ISU) București-Ilfov, flacarile se manifesta violent, generand degajari masive de fum.

Incendiu de vegetatie la marginea orasului Balan, cu pericol de extindere la o padure

15:40, 10.03.2024 - Pompierii militari si civili intervin, duminica, la un incendiu de vegetatie uscata care se manifesta la marginea orasului Balan, existand riscul ca acesta sa se extinda la o padure din apropiere, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Harghita, potrivit Agerpres. Potrivit sursei…

O mașina a explodat la 200 de metri de o stație GPL dupa ce a alimentat. Șoferul, in stare grava

07:41, 10.02.2024 - Explozia a avut loc pe bulevardul Preciziei din sectorul 6 al Capitalei. Oamenii care stau in aceasta zona au dat alarma și au sunat la 112 dupa ce au auzit explozia puternica.Pompierii și polițiștii care au ajuns la fața locului au reușit sa-l salveze pe șofer inainte ca mașina sa fie cuprinsa complet…


Ce parere ai despre aceasta stire?