Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EL este bărbatul KIM KARDASHIAN! Imaginile cu transformarea sunt ULUITOARE!

Publicat:

Un tânar de 23 de ani din este un fan atât de mare al lui , încât a facut tot ce a fost posibil pentru a semana cu idolul sau.

a cheltuit mai bine de 150.000 de dolari ca sa arate cât mai mult cu vedeta. Tânarul, de profesie make-up artist, a apelat la numeroase intervenții pentru a ajunge la înfațișarea dorita.

Acesta a spus ca s-a îndragostit de vedeta în timp ce urmarea un serial de televiziune și spune ca iubește tot ce are legatura cu .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kim Kardashian, data in judecata de compania celebrului Donald Judd! Vedeta a fost acuzata ca ar fi mințit cand și-a prezentat mobila din casa

20:50, 27.03.2024 - Kim Kardashian are probleme grave! Compania regretatului Donald Judd a anunțat ca o va da in judecata pe celebra vedeta, dupa ce ar fi mințit cu privire la mobila pe care o are in casa. Declarațiile ei ar fi afectat imaginea companiei. Iata ce s-a intamplat.

De ce are Kim Kardashian doua degete mereu bandajate la o mana. Același detaliu dubios a fost observat și la Kate Middleton: ”Le-am sacrificat pentru...”

12:00, 22.03.2024 - Kim Kardashian a elucidat misterul degetelor mereu bandajate! Vedeta de la Hollywood are mereu doua degete de la mana puse intr-un bandaj, iar multa lume s-a intrebat care este motivul. Același detaliu a fost observat și la Kate Middleton, inclusiv la intalnirile oficiale. Iata de ce!

Kim Kardashian și-a luat bilete la Euro 2024! » Vedeta va cheltui peste 200.000 de euro

20:10, 19.03.2024 - Kim Kardashian va lua parte la mai multe meciuri de la Euro 2024, printre care și partidele naționalei Angliei. Euro 2024 se va desfașura in Germania, in perioada 14 iunie - 14 iulie. Meciurile vor putea fi urmarite in format liveTEXT pe GSP.ro Saint și Psalm, doi dintre cei 4 copii ai vedetei, se vor…

Cum va arata un parc nou dintr-un mare cartier al Aradului. Transformarea zonei va fi uluitoare

11:50, 06.03.2024 - Un cartier al unui oraș din vestul țarii va suferi o transformare totala. Pe un teren nefolosit va fi un parc in care vor exista parcuri canine, zona de skateboard, un lac, fantani și jocuri de apa.

Vedeta australiana Sam Kerr pledeaza nevinovata la acuzatia de ultraj la adresa unui politist

09:30, 05.03.2024 - Jucatoarea Sam Kerr, vedeta fotbalului australian, va fi judecata in Marea Britanie pentru ultraj cu caracter rasist asupra unui politist, o acuzatie pentru care a pledat nevinovata, au anuntat, luni, surse judiciare, citate de AFP, potrivit Agerpres. Faptele sunt mai vechi si dateaza din 30 ianuarie…


Ce parere ai despre aceasta stire?