Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Documentarul 'Scandal sexual la Hollywood: Cazul lui Harvey Weinstein', difuzat de Crime + Investigation

Publicat:

Documentarul "Scandal sexual la Hollywood: Cazul lui " va fi difuzat vineri, de la ora 21.00, in exclusivitate de Crime + Investigation.

Acesta urmareste ascensiunea si declinul mogulului media si a altor personaje din domeniu.

De-a lungul a 90 de minute, productia va explora parcursul vietii lui Weinstein, de la cariera si relatiile lui pana la atingerea faimei, in urma succeselor inregistrate cu Miramax si .

Tot scandalul a inceput pe 4 octombrie 2017, in urma unui articol publicat de care detaliaza povestile…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șef din Poliție, absolvit de orice raspundere in cazul dublei crime de la Onești. „Fapta nu este prevazuta de legea penala”

17:45, 29.04.2024 - Chestorul Alexandru Scurtu, șeful Serviciului Independent pentru Intervenții și Acțiuni Speciale al Poliției Romane, a scapat de acuzația de abuz in serviciu in cazul celor doi muncitori uciși la Onești de Gheorghe Moroșan. Decizia a fost luata de cunoscutul procuror Marius Iacob

Alex Velea, audiat de poliție ca martor in cazul unei crime din Dambovița. Un barbat a fost ucis prin 20 de lovituri de maceta

13:40, 11.02.2024 - Alex Velea ar fi fost audiat ca martor in cazul unei crime oribile care s-a petrecut la Dambovița in urma unui atac cu macete. Un barbat in varsta de 41 de ani a fost ucis prin 20 de lovituri arata primele informații aparute in presa.


Ce parere ai despre aceasta stire?