Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Deus Ex: Mankind Divided Collector’s Edition anunțat

Publicat:

a anunțat o ediție de colecție pentru Deus Ex: Mankind Divided.

Conținutul Deus Ex: ’s Edition va fi ales de fani care vor avea de ales dintre o statueta cu , o carte cu arta conceptuala, o replica dupa o arma și altele. Fanii pot vota pana pe 3 iulie aici.

Adițional, odata cu implinirea a 15 ani a francizei Deus Ex, a anunțat un documentar de 4 episoade despre evoluția seriei. Primul episod este disponibil via IGN:

Action-tactical-RPG-ul va fi lansat pe PlayStation 4, și PC la inceputul lui 2016.

Citeste articolul mai departe pe computergames.ro…  

Sursa articol: computergames.ro


Stiri pe aceeasi tema

Final Fantasy VII Rebirth mini-review: inca un pas spre reimaginarea unui clasic

15:45, 09.05.2024 - Este greu de explicat cuiva care nu a avut legaturi pana acum cu seria Final Fantasy de ce Final Fantasy VII este titlul care ramane de referința in istoria jocurilor video și de ce noua serie Remake este atat de importanta pentru gameri. Pe de-o parte este vorba despre nostalgie, dar pe de alta parte…

Asphalt 9 se transforma in Asphalt Legends Unite. Vine și pe console, PC și macOS

15:45, 25.03.2024 - Asphalt 9, unul dintre cele mai populare jocuri de curse de mașini de mobil, se va transforma incepand cu luna iulie in Asphalt Legends Unite. Aceasta tranziție va veni la pachet cu o serie de imbunatațiri la nivel tehnic și grafic, dar și cu mult conținut in plus, dar și cu o surpriza pentru cei care…

Cum arata Celine Dion acum. Detaliul care i-a ingrijorat pe fanii artistei. Galerie foto

21:25, 16.03.2024 - In februarie a.c., au avut loc Premiile Grammy in industria muzicala, iar celebra atista canadiana a avut o apariție publica rara. Din pacate starea ei de sanatate se agraveaza de la o zi la alta.

Cum s-a filmat Cristina Șișcanu, dupa inmormantarea tatalui. Vedeta si-a suparat fanii: „Sunt buni si banii, dar esti prea de tot!”

09:11, 12.03.2024 - Cristina Șișcanu depașește cea mai dificila persoana a vieții sale. Soția lui Madalin Ionescu și-a pierdut tatal, tragedie care i-a dat complet existența peste cap. Chiar și in aceasta perioada de doliu, fanii tot i-au gasit nod in papura și i-au marturisit cat de suparați sunt pe ea. Ce critici a primit…

Haris Dzinovic vine sa cante de 8 Martie in Banatul Sarbesc

15:20, 04.03.2024 - Cadou inedit și rost de excursie pentru melomanii din Banatul Romanesc. Fanii muzicii sarbești, alaturi de doamnele și domnișoarele care sarbatoresc Ziua Femeii, cu toții sunt invitați in Kikinda, la un concert de excepție al artistului Haris Dzinovic.

Vești proaste pentru fanii jocurilor - PlayStation e in criza, Sony anunța concedieri

02:10, 29.02.2024 - Sony a anunțat ca va concedia 8% din angajații PlayStation la nivel global, adica aproximativ 900 de persoane, noteaza BBC. Pe langa reducerile din SUA și Japonia, gigantul din domeniul jocurilor a precizat ca acest lucru va insemna inchiderea completa a studioului PlayStation din Londra.Intr-o…

George Burcea și-a revazut fetițele. Imaginea care i-a induioșat pe fanii fostului soț al Andreei Balan VIDEO

16:15, 25.02.2024 - Cu toate ca George Burcea și Andreea Balan nu mai formeaza de mult timp un cuplu, pe cei doi ii leaga fetițele pe care le au impreuna: Ella și Maya. Recent, copilele și-au revazut tatal, iar actorul a postat pe Instagram imagini cu momentul reintalnirii.


Ce parere ai despre aceasta stire?