Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Decese Constanta 26 februarie 2019

Publicat:

Cu multa durere si regret va informam ca a incetat din viata , dupa o scurta suferinta. Sincere condoleante sotului si finutei Irina.Familia anunta cu durere in suflet trecerea in nefiinta a celui care a fost un om bun de o bunatate rar intalnita ca sot, ca bunic si ca tata, . ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Familia lui Florin, tanarul mort in accidentul din Constanța, impietrita de durere. Baiatul nu obișnuia sa conduca cu viteza: ”El era aruncat din masina”

23:40, 28.04.2024 - Florin s-a stins fulgerator din viața, de ziua lui de nume. Tanarul avea doar 21 de ani și o familie care il aștepta acasa. Cu toții sunt impietriți de durere și nu le vine sa creada ce s-a intamplat. Florin nu ar fi obșinuit sa conduca cu viteza.

Durere fara sfarșit in familia lui Gabi Stangau! Mama violonistului nu iși poate lua gandul de la moartea fiului ei: ”Ce sa ma fac fara tine?!” / FOTO

19:15, 28.04.2024 - Familia lui Gabi Stangau traiește cele mai grele momente dupa moartea lui. Deși au trecut cateva saptamani de la tragedie, suferința este din ce in ce mai mare in sufletul mamei sale. Femeia ar face orice ca sa dea timpul inapoi și sa il mai aiba in viața pe fiul ei. Iata ce mesaj sfașietor a transmis!

Tatal Andreei, studenta de la Medicina ucisa de Mirel, declarații sfașietoare, la o luna de cand tanara a fost ucisa. Parinții ei, copleșiți de durere: „Mi-e atat de dor”

21:10, 25.04.2024 - A trecut o luna de cand Andreea Morega a fost ucisa de Mirel Dragomir, in Timișoara. Familia studentei de la Medicina nu iși poate reveni din șoc. Parinții ei sunt copleșiți de durere și spera ca, intr-un final, sa se faca dreptate.

Soția lui Costel Corduneanu, devastata de durere dupa ce interlopul a murit: „Ai plecat de langa mine pentru totdeauna”. S-au casatorit civil in vara anului trecut

08:40, 16.04.2024 - Este doliu in lumea interlopilor, dupa moartea lui Costel Corduneanu. Familia il plange pe liderul clanului, care a murit pe un pat de spital, in Targu Mureș. A lasat in urma trei copii și o soție indurerata, cu care era impreuna de 16 ani.

Fratele lui Marius Țepeliga, lautarul mort dupa o lunga suferința, declarații sfașietoare. Ciprian, copleșit de durere: „Mi-e dor de tine”

17:25, 22.03.2024 - Au trecut doua saptamani de cand Marius Țepeliga, lautarul care s-a luptat cu o boala grava, a murit. Familia trece prin momente cumplite și cu greu poate accepta faptul ca nu le mai este alaturi fizic. Lautarul avea un frate, pe Ciprian, cu care se ințelegea de minune.

Surorile lui Gabi Stangau, distruse de durere la o luna de la moartea violonistului: „Ce dor imi e sa te mai vad...”. Cum vrea familia sa ii pastreze vie amintirea

09:35, 20.03.2024 - A trecut mai bine de o luna de cand Gabi Stangau și-a gasit sfarșitul intr-un mod tragic. Familia lui trece prin momente cumplite de cand violonistul a murit, iar apropiații vor sa ii pastreze vie amintirea.

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Soția lui Gabi Stangau, distrusa de durere, dupa moartea violonistului. Mesajul emoționant postat de Diana Berințan: „Sensul vieții mele ești tu” / FOTO

14:10, 21.02.2024 - Familia lui Gabi Stangau trece prin momente cumplite, dupa ce violonistul a murit intr-un accident de ATV, sambata trecuta. Soția lui, Diana Berințan, cu care era casatorit de doi ani iși reveni cu greu din șocul pierderii, iar astazi, iși va conduce partenerul pe ultimul drum.


Ce parere ai despre aceasta stire?